Ξεκαθαρίζει η ΝΔ το θέμα με τον Κολοκούρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο στα fake news – Αναλυτικά το ΦΕΚ

Ξεκαθαρίζει η ΝΔ το θέμα με τον Κολοκούρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο στα fake news – Αναλυτικά το ΦΕΚ

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο στα fake news. Κατανοούμε πόσο θέλουν να ξεχάσουν τα πάντα γύρω από το Μάτι αλλά δεν μπορεί να ξεχνάνε ότι ο κ. Κολοκούρης προήχθη από Αρχιπύραρχος σε Υποστράτηγο στις 9/8/2018 (δηλ. 2 εβδομάδες μετά το Μάτι) και 6 μήνες αργότερα, στις

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο στα fake news. Κατανοούμε πόσο θέλουν να ξεχάσουν τα πάντα γύρω από το Μάτι αλλά δεν μπορεί να ξεχνάνε ότι ο κ. Κολοκούρης προήχθη από Αρχιπύραρχος σε Υποστράτηγο στις 9/8/2018 (δηλ. 2 εβδομάδες μετά το Μάτι) και 6 μήνες αργότερα, στις τακτικές κρίσεις πήρε νέα προαγωγή από Υποστράτηγος σε Αντιστράτηγος και μάλιστα ορίστηκε ως Υπαρχηγός Α’».

Η ΝΔ επισυνάπτει και τα αντίστοιχα ΦΕΚ «ελπίζοντας ότι έτσι θα βοηθήσουμε τη μνήμη τους», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της.

Και καταλήγει: «ΥΓ. Ελπίζουμε να ενημερώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και την κα Γεροβασίλη η οποία ήταν τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη».Post Views:
39

ΠηγήΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν