Νίκος Χαρδαλιάς: Δεν σχετίζεται το πρόβλημα υγείας του με το εμβόλιο, λέει ο θεράπων ιατρός του

Νίκος Χαρδαλιάς: Δεν σχετίζεται το πρόβλημα υγείας του με το εμβόλιο, λέει ο θεράπων ιατρός του

Ουδόλως σχετίζεται το πρόβλημα υγείας του Νίκου Χαρδαλιά με τον προ οκταμήνου εμβολιασμό του», δήλωσε τη Δευτέρα (23/8) ο θεράπων ιατρός του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων απαντώντας στα δημοσιεύματα περί σχέσης του ισχαιμικού επεισοδίου με το εμβόλιο. Συγκεκριμένα ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Αγία Όλγα που έκανε την επέμβαση στον Νίκο Χαρδαλιά και τον παρακολουθεί, Σωτήριος Πατσιλινάκος, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Ουδόλως σχετίζεται το πρόβλημα υγείας του Νίκου Χαρδαλιά με τον προ οκταμήνου εμβολιασμό του», δήλωσε τη Δευτέρα (23/8) ο θεράπων ιατρός του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων απαντώντας στα δημοσιεύματα περί σχέσης του ισχαιμικού επεισοδίου με το εμβόλιο.

Συγκεκριμένα ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Αγία Όλγα που έκανε την επέμβαση στον Νίκο Χαρδαλιά και τον παρακολουθεί, Σωτήριος Πατσιλινάκος, προέβη στην παρακάτω δήλωση: «Ο ασθενής Χαρδαλιάς Νικόλαος έχει γνωστό ιστορικό στεφανιαίας νόσου με σημαντικούς παράγοντες κινδύνου.

Το πρόσφατο ισχαιμικό επεισόδιο προήλθε από τυπική εξέλιξη της νόσου και ουδόλως σχετίζεται με τον προ 8μήνου εμβολιασμό του.

Σωτήριος Π.Πατσιλινάκος

Συντονιστής Δ/ντης Καρδιολογικής κλινικής, Κωνσταντοπούλειο Γ.Ν.Νέας Ιωνίας».

Επισημαίνεται πως ο κ. Χαρδαλιάς επέστρεψε στα καθήκοντά του μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, όπως ενημέρωση ο ίδιος με σημερινή ανάρτησή του.Post Views:
5

ΠηγήΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν