Νέο λεκτικό ατόπημα Μπάιντεν: Μπέρδεψε τον Μακρόν με τον Μιτεράν και τη Γαλλία με τη Γερμανία

Νέο λεκτικό ατόπημα Μπάιντεν: Μπέρδεψε τον Μακρόν με τον Μιτεράν και τη Γαλλία με τη Γερμανία

Σε λεκτικό ατόπημα υπέπεσε ξανά ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο οποίος μπέρδεψε τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν με τον Φρανσουά Μιτεράν, ο οποίος ηγήθηκε της χώρας και απεβίωσε το 1996. Περιγράφοντας μια συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο Μακρόν στην G7 το 2021, ο Τζο Μπάιντεν μπερδεύτηκε και είπε «ο Μιτεράν από τη Γερμανία.

Biden

Σε λεκτικό ατόπημα υπέπεσε ξανά ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο οποίος μπέρδεψε τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν με τον Φρανσουά Μιτεράν, ο οποίος ηγήθηκε της χώρας και απεβίωσε το 1996.

Περιγράφοντας μια συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο Μακρόν στην G7 το 2021, ο Τζο Μπάιντεν μπερδεύτηκε και είπε «ο Μιτεράν από τη Γερμανία. Εννοώ από τη Γαλλία». Διόρθωσε τη χώρα αλλά όχι το όνομα του προέδρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το 2022 είχε μπερδέψει τον Μακρόν με τον Μιτεράν.

Το 2023 είχε πει ότι περισσότεροι από 100 Αμερικανοί έχουν πεθάνει από τον Covid-19 από την έναρξη της πανδημίας, εννοώντας πάνω από 1 εκατομμύριο, με τον Λευκό Οίκο να σπεύδει να το διορθώσει.

Επίσης το 2020, ο Αμερικανός πρόεδρος μπέρδεψε τον πόλεμο στην Ουκρανία με αυτόν στο Ιράκ, λέγοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν «έχανε τον πόλεμο στο Ιράκ».

Ρεπορτάζ: Σόνια Φίλη

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos