Ροή ειδήσεων

Μ. Πετσαλάκης στην ΕΡΤ: Έφτασα στο τέρμα, είδα ανθρώπους να πεθαίνουν δίπλα μου, δεν δέχομαι τη μη ύπαρξη του ιού (video)

Μ. Πετσαλάκης στην ΕΡΤ: Έφτασα στο τέρμα, είδα ανθρώπους να πεθαίνουν δίπλα μου, δεν δέχομαι τη μη ύπαρξη του ιού (video)

Για το θέαμα με τις ομάδες των αρνητών να διαδηλώνουν και να ποδοπατούν τις μάσκες μίλησε στην ΕΡΤ ο κ. Μιχάλης Πετσαλάκης κάτοικος Λονδίνου, ο οποίος είχε νοσήσει από τον κορονοϊό και ανάρρωσε.

Ο κ. Πετσαλάκης είπε χαρακτηριστικά ότι αισθάνεται «θλίψη, οργή, αγανάκτηση και από χθες πλέον, και φόβο, διότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα».

«Εμένα με φοβίζει το εξής», είπε ο κ. Πετσαλάκης. «Ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι, θεωρούν ανελευθερία τη χρήση της μάσκας… Κανένα πρόβλημα, είναι επιλογή τους. Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος ιός σκοτώνει ανεξέλεγκτα όποιον έρχεται σε επαφή με ένα άτομο που φέρει τα συγκεκριμένα συμπτώματα ή φέρει τον ιό. Εγώ έφτασα στο τέρμα. Είδα ανθρώπους να πεθαίνουν δίπλα μου, στο θάλαμο του νοσοκομείου. Δεν μπορώ να δεχτώ ούτε την μη ύπαρξη του ιού ούτε μπορώ να δεχτώ ότι είναι μια απλή γρίπη η οποία περνάει χωρίς κανένα πρόβλημα».

www.ert.gr

Check Also

Κορονοϊός: Πώς αντέδρασαν υγιείς και ανοσοκατασταλμένοι μετά τον εμβολιασμό τους

Σημαντικά στοιχεία για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων έναντι του κορονοϊού και τη δημιουργία αντισωμάτων σε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *