Ροή ειδήσεων

Μ. Κατρίνης: «Μικρής διάρκειας» τα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός (ηχητικό)

Κριτική στις εξαγγελίες που έκανε ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90.4 και στην εκπομπή «Προπαντός ψυχραιμία».

Όπως είπε, τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «μικρής διάρκειας», αφού ο ίδιος έχει δεσμευτεί για πλεονάσματα άνω του 3 % μέχρι το 2025. Ακόμη, η κριτική του Μ. Κατρίνη επικεντρώθηκε στην ακρίβεια τόσο στη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας (data), όσο και στα βασικά είδη διατροφής, για τα οποία γίνεται πολύς λόγος το τελευταίο διάστημα. Αποφάνθηκε, λοιπόν, πως οι κινήσεις του πρωθυπουργού δεν ήταν στη βάση τους διορθωτικές (οριζόντιες) αλλά περιέλαβαν μόνο μερικά είδη διατροφής όπως ο καφές.

Όσον δε αφορά τις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του ΚΙΝ.ΑΛΛ. ο κος. Κατρίνης επανέλαβε πως η εκλογή της νέας ηγεσίας αποτελεί ευθύνη των πολιτών και ότι στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.  Παράλληλα, έβαλε φρένο στις «κακές γλώσσες» που μιλούν για αποχώρηση από το κόμμα υποψηφίου/ων, σε περίπτωση εκλογής άλλου προσώπου, λέγοντας πως αυτά εκφράζονται «εκ του πονηρού».

ΠηγήΠηγή

Check Also

Tιμητικές εκδηλώσεις για την επέτειο συμπλήρωσης 76 χρόνων ίδρυσης του ΟΗΕ

Τιμητικές εκδηλώσεις για την επέτειο συμπλήρωσης 76 χρόνων από την ίδρυση του ΟΗΕ διοργανώθηκαν από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *