Μπ.Παπαδημητρίου: Καταδικαστέα η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην τροπολογία που αφορά τα πλαστά πιστοποιητικά (ηχητικό)

Μπ.Παπαδημητρίου: Καταδικαστέα η στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην τροπολογία που αφορά τα πλαστά πιστοποιητικά (ηχητικό)

Καταδικαστέα χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή ψηφοφορία της τροπολογίας που προέβλεπε την επιβολή προστίμων για την έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού. Μιλώντας στην Πρωινή Ενημέρωση τόνισε μεταξύ άλλων ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι μια με αυτόν που σηκώνει το βάρος της ευθύνης πάνω του να γυρίσει σελίδα και

Καταδικαστέα χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή ψηφοφορία της τροπολογίας που προέβλεπε την επιβολή προστίμων για την έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού. Μιλώντας στην Πρωινή Ενημέρωση τόνισε μεταξύ άλλων ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι μια με αυτόν που σηκώνει το βάρος της ευθύνης πάνω του να γυρίσει σελίδα και μια με όσους αρνούνται τους εμβολιασμούς και δεν θέλουν καμία επίπτωση. Αναφερόμενος στο ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι δεν έχουν δώσει ακόμη σαφή πολιτική απάντηση αν είναι υπέρ της αυστηρότερης αντιμετώπισης της απάτης ή όχι.

Όπως εξήγησε ο κ. Παπαδημητρίου με την χθεσινή τροπολογία τίθεται ακόμη αυστηρότερο πλαίσιο στην αντιμετώπιση των περιστατικών αυτών με επιβολή προστίμων μέχρι να βγει το οριστικό αποτέλεσμα.

Αναφερόμενος στη ΔΕΘ ο κ.Παπαδημητρίου είπε ότι από το ίδιο σημείο ο Πρωθυπουργός θα κάνει το επόμενο βήμα από αυτά που είχε αναγγείλει πέρσι και θα συνεχιστεί η εφαρμογή της πολιτικής που υπερψήφισε ο ελληνικός λαός με μειώσεις φόρων, έτσι ώστε να υποστηριχθεί περισσότερο η επιστροφή της οικονομίας και η έξοδος από την κρίση. Στόχος μας είναι να πετύχουμε και μία ταχύτερη μείωση της ανεργίας.

 

ΠηγήΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν