Μπράβο της ! Ρεπόρτερ μεγάλου καναλιού ξεσπάει στην κάμερα και κρεμάει στα μανταλάκια τους πάντες !

Μπράβο της ! Ρεπόρτερ  μεγάλου καναλιού ξεσπάει στην κάμερα και κρεμάει στα μανταλάκια τους πάντες !

Η κοπέλα κάνει δημοσιογραφία που είναι πραγματικά “αριστεία” και όχι fake news .Κανει πραγματικό ρεπορτάζ με αυτοψία στον τόπο της τραγωδίας και τους ξεφτιλίζει όλους! Μπράβο της. Κρεμάει στα μανταλάκια τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Απόστολο Μπίλλη που σύμφωνα με την αν. υπουργό Ειρήνη Αγαπηδάκη έχει την ευθύνη του συντονισμού των αρμοδίων περιφερειακών κτηνιατρικών υπηρεσιών και του

Η κοπέλα κάνει δημοσιογραφία που είναι πραγματικά “αριστεία” και όχι fake news .Κανει πραγματικό ρεπορτάζ με αυτοψία στον τόπο της τραγωδίας και τους ξεφτιλίζει όλους! Μπράβο της.

Κρεμάει στα μανταλάκια τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας Απόστολο Μπίλλη που σύμφωνα με την αν. υπουργό Ειρήνη Αγαπηδάκη έχει την ευθύνη του συντονισμού των αρμοδίων περιφερειακών κτηνιατρικών υπηρεσιών και του ΕΛΓΑ για την συλλογή και την καύση όλων των νεκρών ζώων των οποίων η συλλογή θα γίνεται από ειδικά συνεργεία και η μεταφορά τους με ειδικά φορτηγά ψυγεία στους πιστοποιημένους τόπους καύσης από την πλημμυρισμένη Θεσσαλία αλλά ο ίδιος δήλωσε αναρμόδιος στην ρεπόρτερ του STAR και παρέπεμψε στον Δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελλαρίου. Κρεμάει στα μανταλάκια και τον δήμαρχο Σακελλαρίου που απάντησε ότι τα ζωντανά μέσα στις γειτονιές είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία και πρέπει ο κόσμος να τα μαζεύει, να ανοίγει τάφρους και να τα θάβει. Κάποιος δηλαδή που έχασε 20, 50 ή 100 πρόβατα οφείλει να κάνει την διαδικασία μόνος του!
Να τα μαζέψει, να ανοίγει τάφρους και να τα θάβει…
Τρομακτικό και ακατόρθωτο για ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση και άκρως επικίνδυνο από υγειονομικής πλευράς.

Και η ρεπόρτερ εξανέστη! Ακούστε την:

“Αυτός ο άνθρωπος που ήταν δέκα ώρες σε μια ταράτσα για να μην πνιγεί μαζί με τα παιδιά του, ο ίδιος άνθρωπος που τώρα καθαρίζει το σπίτι του από την βρωμιά και δεν έχει γάντια ούτε μάσκα γιατί δεν του έχουν μείνει άλλα, ο ίδιος άνθρωπος λοιπόν με αυτά εδώ τα χέρια που έχουν μοχθήσει μια ζωή και είναι πενήντα χρονών και σκέφτεται να πάει στην Γερμανία, αυτός ο άνθρωπος λοιπόν πρέπει να πάει πίσω, να κλείσει την μύτη του με τα χέρια του να μαζέψει τα νεκρά ζωντανά του και να τα πετάξει που; Σε ποια χωράφια να τα πετάξει; Σε αυτά που λιμνάζουν και δεν μπορείς να ανασάνεις; Συγνώμη για τον τόνο της φωνής μου αλλά τους ζω αυτούς τους ανθρώπους τρεις μέρες, δεν έχουν πάρει ανάσα…”

 

πηγη

 

https://thefaq.gr/pragmatiko-reportaz-dimosiografos-megaloy-kanalioy-xespaei-stin-kamera-kai-kremaei-sta-mantalakia-ton-antiperifereiarchi-thessalias-tin-an-yp-ygeias-kai-olo-to-quot-synafi-quot-tis-poy-empaizei-toy-pl/Πηγή fantomas.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos