Μπαρτζώκας: «Δεν τελειώνει κανένα παιχνίδι στο 2ο δεκάλεπτο, κάποιοι παίκτες παρασύρονται»

Μπαρτζώκας: «Δεν τελειώνει κανένα παιχνίδι στο 2ο δεκάλεπτο, κάποιοι παίκτες παρασύρονται»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο βελτιωμένο πρόσωπο της ομάδας του στην τελευταία περίοδο, ωστόσο εξέφρασε τα παράπονα του, για τις πολλές λανθασμένες επιλογές που πάρθηκαν στο τρίτο δεκάλεπτο. Αναλυτικά όσα είπε μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού με 84-65: «Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Έπρεπε να είμαστε συνεπείς στην άμυνα. Παίξαμε

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο βελτιωμένο πρόσωπο της ομάδας του στην τελευταία περίοδο, ωστόσο εξέφρασε τα παράπονα του, για τις πολλές λανθασμένες επιλογές που πάρθηκαν στο τρίτο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά όσα είπε μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού με 84-65:

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Έπρεπε να είμαστε συνεπείς στην άμυνα. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα για 40′ και πολύ καλή επίθεση για 30′. Η εξαίρεση ήταν η 3η περίοδος, όταν δώσαμε στον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να επιστρέψει. Στο τέλος καταφέραμε στην τελευταία περίοδο με καλές αποφάσεις να πάρουμε το πλεονέκτημα. Πήραμε μια σημαντική νίκη. Τελειώσαμε τον πρώτο γύρο με 12 νίκες. Θέλω να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου για όσα έκαναν στον Α’ Γύρο. Καλή τύχη στον Παναθηναϊκό για τη συνέχεια».

Για την βελτιωμένη εικόνα του Ολυμπιακού σε σχέση με το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και την επιβλητική νίκη της ομάδας του: 

«Το ιδανικό θα ήταν να μην γινόταν το comeback του Παναθηναϊκού. Χάσαμε το μυαλό μας, πήραμε βιαστικά σουτ, τους δώσαμε και κάποια δύσκολα σουτ. Μιλήσαμε στο τάιμ άουτ και στη διακοπή. Όμως, βγάλαμε plays και προσωπικότητας και ομαδικά, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Αν εξαιρέσουμε κάποια μακρινά σουτ του Παναθηναϊκού, τον περιορίσαμε σημαντικά. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή, η επίθεσή μας ήταν στα γνωστά στάνταρντς. Η έδρα εδώ δεν είναι εύκολη για κανέναν, ειδικά για τον Ολυμπιακό. Πήραμε την νίκη και είμαστε χαρούμενοι». 

Για κάποια βιαστικά σουτ των παικτών του: «Δεν τελειώνει κανένα παιχνίδι στο 2ο δεκάλεπτο, κάποιοι παίκτες παρασύρονται και παίρνουν επιλογές που δεν πρέπει. Πρέπει να είσαι κυνικός σε αυτά τα παιχνίδια, να παίρνεις τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, όχι αποφάσεις με ρίσκο». 

Για την εμφάνιση του Σακίελ ΜακΚίσικ ειδικά στην 4η περίοδο: «Ο ΜακΚίσικ παίζει λιγότερο χρόνο στην Euroleague, αλλά έχουμε και τα ματς του πρωταθλήματος. Η συμμετοχή του είναι ένδειξη του βάθους του ρόστερ μας. Έχουμε και παίκτες που δεν αγωνίστηκαν, αλλά αν έπαιζαν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στο παιχνίδι»

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν