Μεντβέντεφ: Η επιχείρηση στο Ντονμπάς θα συνεχιστεί μέχρι να εκπληρωθούν οι στόχοι του Πούτιν

Μεντβέντεφ: Η επιχείρηση στο Ντονμπάς θα συνεχιστεί μέχρι να εκπληρωθούν οι στόχοι του Πούτιν

Η επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία θα συνεχιστεί στο σύνολό της μέχρι να επιτευχθούν όλα τα αποτελέσματα που υπέδειξε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, τόνισε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Όπως είπε, οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία δεν θα αλλάξουν τίποτα και η επιχείρηση για την προστασία της περιοχής του Ντονμπάς θα πραγματοποιηθεί

Η επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία θα συνεχιστεί στο σύνολό της μέχρι να επιτευχθούν όλα τα αποτελέσματα που υπέδειξε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, τόνισε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Όπως είπε, οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Ρωσία δεν θα αλλάξουν τίποτα και η επιχείρηση για την προστασία της περιοχής του Ντονμπάς θα πραγματοποιηθεί πλήρως.

Ο πρώην Ρώσος πρόεδρος είπε επίσης ότι η Ρωσία θα απαντήσει στην κατάσχεση κεφαλαίων Ρώσων πολιτών και εταιρειών στο εξωτερικό με την κατάσχεση κεφαλαίων πολιτών και ξένων εταιρειών στη Ρωσία.

Φυσικά, οι κυρώσεις της ΕΕ δεν θα αλλάξουν τίποτα. Αυτό είναι ξεκάθαρο ακόμη και σε αδαείς στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ” είπε ο Μεντβέντεφ.

www.ertnews.gr

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν