Μαζεύονται πολλά «Θέατρο» του Απόστολου Λύτρα – Προσποιήθηκε ότι φορούσε χειροπέδες

Μαζεύονται πολλά «Θέατρο» του Απόστολου Λύτρα – Προσποιήθηκε ότι φορούσε χειροπέδες

Η φράση, μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις επιβεβαιώνει τη σημασία της αυτή τη φορά και στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα ο οποίος προσποιήθηκε κατά την μεταγωγή του ότι φορούσε χειροπέδες. Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, το όνομα του οποίου ήρθε στο προσκήνιο όχι για κάποια υπόθεση που έχει αναλάβει αλλά για την ομολογία του ίδιου

Η φράση, μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις επιβεβαιώνει τη σημασία της αυτή τη φορά και στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα ο οποίος προσποιήθηκε κατά την μεταγωγή του ότι φορούσε χειροπέδες.

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, το όνομα του οποίου ήρθε στο προσκήνιο όχι για κάποια υπόθεση που έχει αναλάβει αλλά για την ομολογία του ίδιου ότι ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του, οδηγήθηκε χθες (17/06/2024) στα δικαστήρια και κάποιοι πρόσεξαν μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Φαίνεται στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας να παριστάνει ότι φοράει χειροπέδες καλύπτοντάς τες με ένα σακάκι.

Όμως, όταν φτάνει στην πόρτα των δικαστηρίων, αφήνει κάτω τα χέρια του και φαίνεται ξεκάθαρα ότι χειροπέδες δεν υπάρχουν…

«Υπάρχει πρωτόκολλο για όσους κατηγορούνται για κακουργηματικές πράξεις. Είναι απαραίτητη στο πρωτόκολλο η χειροπέδηση μέχρι που θα παραδοθούν τα άτομα στις ανακριτικές ή δικαστικές αρχές. Έπεισε όλο τον κόσμο ότι από το γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας μέχρι τον ανακριτή φορούσε χειροπέδες», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Πρόσθεσε ότι υπεύθυνοι γι’ αυτό είναι οι αστυνομικοί. «Ο αστυνομικός έσπασε το πρωτόκολλο», είπε επίσης.

ΠΗΓΗ

https://www.newsit.gr/ellada/theatro-tou-apostolou-lytra-prospoiithike-oti-forouse-xeiropedes/4113577/

Πηγή

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos