Μένει στην Ίντερ έως το 2026 ο Μπρόζοβιτς

Μένει στην Ίντερ έως το 2026 ο Μπρόζοβιτς

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς αποφάσισε να παραμείνει στο Μιλάνο για την Ίντερ, παρά τις προτάσεις από Αγγλία και Ιταλία. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, αρκετές ομάδες προσέγγισαν τον Κροάτη αμυντικό μέσο, αλλά η ομάδα του Μιλάνου δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε μεγάλη επέκταση του συμβολαίου του, έως το 2026. Ο Μπρόζοβιτς θα εισπράττει

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς αποφάσισε να παραμείνει στο Μιλάνο για την Ίντερ, παρά τις προτάσεις από Αγγλία και Ιταλία.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, αρκετές ομάδες προσέγγισαν τον Κροάτη αμυντικό μέσο, αλλά η ομάδα του Μιλάνου δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε μεγάλη επέκταση του συμβολαίου του, έως το 2026.

Ο Μπρόζοβιτς θα εισπράττει έξι εκατ. ευρώ τον χρόνο σύμφωνα με τους όρους του νέου συμβολαίου του. Βρίσκεται στην Ίντερ από τον Ιανουάριο του 2015 και αποτέλεσε έναν εκ των βασικών συντελεστών στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος.

Η αρχική απόφαση του Μπρόζοβιτς ήταν να απορρίψει την πρόταση των «νερατζούρι», θέλοντας να συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό ή στο αγγλικό πρωτάθλημα. Παρ’ όλα αυτά, η Ίντερ επανήλθε με νέα πρόταση και ο 29χρονος μέσος δέχθηκε να μείνει στο Μιλάνο.

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν