Μάχη ΣΥΡΙΖΑ …υπέρ των ηλεκτρονικών εκλογών στην ΕΣΗΕΑ

Μάχη ΣΥΡΙΖΑ …υπέρ των ηλεκτρονικών εκλογών στην ΕΣΗΕΑ

Στην ΕΣΗΕΑ έγινε ήδη η πρώτη θυελλώδης συζήτηση την προπερασμένη Τρίτη, εν όψει της λήξης παράτασης της θητείας του ΔΣ της συμμαχίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στις 31 Οκτωβρίου, με τρεις παρατάξεις να καταγγέλλουν την εκτροπή. Χωρίς καν να αναζητηθεί τρόπος διενέργειας γενικής συνέλευσης διά ζώσης, σε μεγάλο χώρο, όπως ένα αθλητικό γήπεδο, τα συνδικαλιστικά στελέχη

Στην ΕΣΗΕΑ έγινε ήδη η πρώτη θυελλώδης συζήτηση την προπερασμένη Τρίτη, εν όψει της λήξης παράτασης της θητείας του ΔΣ της συμμαχίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στις 31 Οκτωβρίου, με τρεις παρατάξεις να καταγγέλλουν την εκτροπή. Χωρίς καν να αναζητηθεί τρόπος διενέργειας γενικής συνέλευσης διά ζώσης, σε μεγάλο χώρο, όπως ένα αθλητικό γήπεδο, τα συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με πρόσχημα ότι πρέπει να γίνουν εκλογές, εμφανίζονται θιασώτες της αντιδημοκρατικής εκτροπής, χωρίς να συζητούν καμιά άλλη πρόταση!

Στο μεταξύ η ΕΣΗΕΑ, ως πρωτοβάθμιο σωματείο, εξαιρείται από το άρθρο 8 του πρόσφατου «νόμου Χατζηδάκη» για την υποχρεωτικότητα των ηλεκτρονικών-εξ αποστάσεως διαδικασιών. Παρά την εξαίρεση αυτή, η ηγεσία της «Συσπείρωσης» επιμένει να την εφαρμόσει με πρόσχημα τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Ενώ με την απόφαση (180 σελίδων) καθορίζεται το άνοιγμα της κοινωνικής δραστηριότητας, με πληθώρα πρωτοκόλλων ασφάλειας, επιτρέπονται η διά ζώσης φοίτηση σε πανεπιστήμια και σχολεία, οι συναυλίες και η μαζική εστίαση, η συνδικαλιστική ηγεσία των δυνάμεων της ΝΔ, και με τις δύο παρατάξεις της, τους «Ενωμένους Δημοσιογράφους» και τη «Νέα ΕΣΗΕΑ», και του ΣΥΡΙΖΑ, με τη «Συσπείρωση», δεν αποδέχονται να βρεθεί άλλη λύση για γενική συνέλευση σε ανοιχτό χώρο και εκλογές με πρωτόκολλα ασφαλείας.

 

ΠΗΓΗ         ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν