Λουτσέσκου: «Η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη, στην Τούμπα μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Λουτσέσκου: «Η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη, στην Τούμπα μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Η διακοπή του σερί των θετικών αποτελεσμάτων του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε φυσικά να μην δημιουργήσει αισθήματα δυσαρεσκείας στον προπονητή του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Δανία ο Ρουμάνος τεχνικός είπε: «Δεν θα πω τι θα περίμενα να δω παραπάνω, αλλά τι είδα. Ηταν πολύ ισορροπημένο ματς, με μία πολύ αθλητική

Η διακοπή του σερί των θετικών αποτελεσμάτων του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε φυσικά να μην δημιουργήσει αισθήματα δυσαρεσκείας στον προπονητή του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Δανία ο Ρουμάνος τεχνικός είπε:

«Δεν θα πω τι θα περίμενα να δω παραπάνω, αλλά τι είδα. Ηταν πολύ ισορροπημένο ματς, με μία πολύ αθλητική ομάδα και με ποιότητα στην κυκλοφορία μπάλας.

Στα πρώτα 20-25 λεπτά σεβαστήκαμε παραπάνω τον αντίπαλο. Κάναμε μερικά εύκολα λάθη που μπορούσαμε να αποφύγουμε, χάσαμε τρεις, τέσσερις μπάλες που μας βρήκε ο αντίπαλος ανοιχτούς. Βήμα-βήμα αρχίσαμε να ισορροπούμε και η δική τους ένταση να πέφτει. Στο δεύτερο μέρος, δεν αξίζαμε να χάσουμε, στο τέλος μένει η απογοήτευση του αποτελέσματος. Στο τέλος, αν τα σκεφτούμε όλα πιστεύω ότι η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιη, με βάση την εικόνα. Σίγουρα μπορούμε και πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση στην Τούμπα, θα είναι και γι’ αυτούς δύσκολο γατί θα παίζουμε στο γήπεδο μας. Πιστεύω ότι με την παρουσία του κόσμου μπορούμε, ξέρουμε και τον αντίπαλο καλύτερα.»

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν