Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: «Θα ήθελα να μείνω στη Λεγανές, όμως αποφασίζει ο Ολυμπιακός»

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: «Θα ήθελα να μείνω στη Λεγανές, όμως αποφασίζει ο Ολυμπιακός»

«Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά είμαι αφοσιωμένος στη Λεγανές. Θέλω να παλέψω για την ομάδα. Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. Η κατάσταση δεν είναι στα χέρια μου. Θα ήθελα να μείνω, γιατί όχι και στη δεύτερη κατηγορία; Αλλά, ο Ολυμπιακός έχει τον βασικότερο ρόλο στην υπόθεση, αποτελεί σημαντικό παράγοντα και δεν

«Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά είμαι αφοσιωμένος στη Λεγανές. Θέλω να παλέψω για την ομάδα. Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον. Η κατάσταση δεν είναι στα χέρια μου.

Θα ήθελα να μείνω, γιατί όχι και στη δεύτερη κατηγορία; Αλλά, ο Ολυμπιακός έχει τον βασικότερο ρόλο στην υπόθεση, αποτελεί σημαντικό παράγοντα και δεν θέλω να φανώ ασεβής. Δε θα με πείραζε να μείνω, διότι ο σύλλογος είναι εξαιρετικός, ο κόσμος με αντιμετωπίζει υπέροχα, μου αρέσει η Ισπανία», επεσήμανε ο Ραντζέλοβιτς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «AS».

«Ο Ολυμπιακός είναι πιθανότατα η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ σχεδόν κάθε χρόνο. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν δύσκολη για εμένα κι εγώ έπρεπε να πάω σε άλλη ομάδα για να παίξω.

Όταν ήμουν μικρός ήθελα να παίξω στην Αγγλία ή στην Ισπανία. Όταν έλαβα την κλήση για τη Λεγανές, δεν είχα καμία αμφιβολία», ανέφερε ολοκληρώνοντας.

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν