Ροή ειδήσεων

Κ. Ζαχαριάδης: Ο κ.Μητσοτάκης υβρίζοντας τον πολιτικό του αντίπαλο δεν θα κερδίσει κάτι και o ίδιος όποτε κάνει εκλογές θα συντριβεί (ηχητικό)

Για ελλιπές άνοιγμα των σχολείων έκανε λόγο ο τομεάρχης Εσωτερικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στην Πρωινή Ενημέρωση με τη Λία Λάππα.

Όπως είπε μέσα σε πολύ λίγες εβδομάδες θα δούμε ότι θα υπάρξουν προβλήματα, καθώς η κυβέρνηση ανοίγει τα σχολεία όπως και πέρσι. Η κυβέρνηση κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού όπως με τα GB και τα 150 ευρώ στους εφήβους, αντί να κάνει ενημέρωση για τους εμβολιασμούς των εφήβων. Δεν υπάρχει κάποια σοβαρή προσπάθεια να προσεγγίσουν τα παιδιά.

Για τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ σχολίασε ότι κάποια από τα μέτρα έχουν θετικό πρόσημο αλλά θα πρέπει να διασαφηνιστούν, ωστόσο όπως είπε ο Πρωθυπουργός δεν έχει καταλάβει το μέτρο, το βάθος και το εύρος των προβλημάτων και των προκλήσεων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Παράλληλα ο κ.Ζαχαριάδης καταλόγισε αλαζονεία στον Πρωθυπουργό με αφορμή την αναφορά του κ.Μητσοτάκη ότι “κατά κανόνα οι γαλοπούλες δεν βιάζονται να έρθουν τα Χριστούγεννα”, υπονοώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει εκλογές γιατί ξέρει ότι θα τις χάσει. Όπως σχολίασε ο κ.Ζαχαριάδης ο κ.Μητσοτάκης υβρίζοντας τον πολιτικό του αντίπαλο δεν θα κερδίσει κάτι και o ίδιος όποτε κάνει εκλογές θα συντριβεί. Όσο πιο γρήγορα το κάνει θα είναι καλύτερο για την κοινωνία είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν καταδικάζει τα ακραία συνθήματα που ακούγονται τον τελευταίο καιρό και αφορούν το πρόσωπο του Πρωθυπουργού ο κ.Ζαχαριάδης τόνισε ότι δεν υιοθετώ και δεν επιβραβεύω όσους χρησιμοποιούν ακραία συνθήματα, καθώς οι λεκτικές και οι φραστικές ακρότητες δεν οδηγούν πουθενά

 

ΠηγήΠηγή

Check Also

Tιμητικές εκδηλώσεις για την επέτειο συμπλήρωσης 76 χρόνων ίδρυσης του ΟΗΕ

Τιμητικές εκδηλώσεις για την επέτειο συμπλήρωσης 76 χρόνων από την ίδρυση του ΟΗΕ διοργανώθηκαν από …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *