Ροή ειδήσεων

Κορονοιός: Συγκλονιστική ανάρτηση του γιου κορυφαίου Έλληνα Καρδιοθωρακοχειρουργού για το εμβόλιο!

Διαβάσαμε στο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο LINKEDIN την ανάρτηση του γιου του κορυφαίου Έλληνα καρδιοθωρακοχειρουργού, του πρωτοπόρου Γεώργιου Χατζηκώστα και σας την μεταφέρουμε αυτολεξεί…

No alternative text description for this image

 

“Έχω την τιμή να είμαι παιδί ενός πατέρα που γέννησε στην Ελλάδα μαζί με την ομάδα του την Καρδιοχειρουργική το 1986 στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γεώργιος Παπανικολάου.
Ο Γεώργιος Χατζηκώστας μαζί με τον Παναγιώτη Σπύρου και μια ολόκληρη καταξιωμένη ομάδα γιατρών φέρανε τότε την επανάσταση στην Ελλάδα με τις ικανότητες τους στην Καρδιοθωρακοχειρουργική.

Έχω την τιμή να έχω για πατέρα έναν άνθρωπο που έκανε την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς στην Ελλάδα. Το ξανά λέω, την πρώτη μεταμόσχευση καρδιάς στην Ελλάδα.

Έχει χειρουργήσει τόσους πνεύμονες και καρδιές με επιτυχία στην καριέρα του που ξεπερνάει την ανθρώπινη λογική. Το βιογραφικό του είναι τόμοι ολόκληροι στην Ελλάδα στην Αγγλία στην Αμερική. Έχει ακούσει μέσα από το στηθοσκόπιο του χιλιάδες χτύπους καρδιάς και αναπνευστικής λειτουργίας πνεύμονες.

Η πνευμονία ήταν η καθημερινή του παρέα. Έχει κρατήσει στα δυο του χέρια κυριολεκτικά την καρδιά και την ζωή άπειρων ασθενών όλων των ηλικιών. Στην Ελλάδα του 2021 ο πατέρας μου είναι ο τελευταίος άνθρωπος που έχει δικαίωμα και λόγο για τον COVID 19 γιατί όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες ξέρουν καλύτερα από αυτόν τι είναι το εμβόλιο, τι είναι ο κορονοϊός, τι είναι καλό για εμάς και τι όχι.

Δύο χρόνια σχεδόν τώρα δεν έχει αμφισβητήσει ούτε μια στιγμή το εμβόλιο. Δυστυχώς όμως ο πατέρας μου δεν ξέρει. Όλοι οι άλλοι ξέρουν.

Εννοείται πως όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε για την ζωή μας και το σώμα μας.
Εμένα με συγχωρείτε αλλά άκουσα τον γιατρό-πατέρα μου και έκανα το εμβόλιο παρόλο που είχα κολλήσει COVID 19 πριν από λίγους μήνες. Σε ευχαριστώ πατέρα που μου έσωσες την ζωή.

Χατζηκώστας Δημήτριος 2021″

 

No alternative text description for this image

 

linkedin.comΠηγή

Check Also

Παραπέμπεται σε δίκη ο 47χρονος ψευτογιατρός

Σε δίκη παραπέμπεται ο ψευτογιατρός για 12 περιπτώσεις θανάτων και για 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας. Με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *