Κλειστά τα δικαστήρια μέχρι και την Παρασκευή στην Αττική, λόγω του χιονιά

Κλειστά τα δικαστήρια μέχρι και την Παρασκευή στην Αττική, λόγω του χιονιά

Η “Ελπίς” θα κρατήσει κλειστά τα δικαστήρια στην Αττική και αύριο, Πέμπτη  και μεθαύριο Παρασκευή. Μετά από απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, τα δικαστήρια στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά, λόγω του χιονιού, μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου. Θα επαναλειτουργήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου. Το σχετικό δελτίο τύπου του υπουργείου Δικαιοσύνης έχει ως εξής:

Η “Ελπίς” θα κρατήσει κλειστά τα δικαστήρια στην Αττική και αύριο, Πέμπτη  και μεθαύριο Παρασκευή.

Μετά από απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, τα δικαστήρια στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά, λόγω του χιονιού, μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.

Θα επαναλειτουργήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου.

Το σχετικό δελτίο τύπου του υπουργείου Δικαιοσύνης έχει ως εξής:

“Παρατείνεται και για την 27η.01.2022 και την 28η.01.2022 το μέτρο της αναστολής των εργασιών όλων των Δικαστηρίων και Εισαγγελιών της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Κρήτης, με Απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, στις οποίες ανεστάλη η λειτουργία των Δικαστηρίων και Εισαγγελιών, εξαιτίας της κήρυξής τους σε κατάσταση έκτακτης κινητοποίησης από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, για την λειτουργία τους θα αποφασίσουν οι αρμόδιες διοικήσεις των Δικαστηρίων και Εισαγγελιών”..

ΠΗΓΗ

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν