Κηδείες σε live streaming: Μια από τις ανάγκες της εποχής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού (video)

Κηδείες σε live streaming: Μια από τις ανάγκες της εποχής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού (video)

Για την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη πολλών ανθρώπων να αποχαιρετήσουν τον εκλιπόντα συγγενή ή φίλο τους μέσω Live Streaming, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μίλησε ο αντιπρόεδρος Κεντρικής Μακεδονίας της Ένωσης Λειτουργών Κηδειών Ελλάδος, Νέστωρας Νικολόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις 6». Ο ίδιος μίλησε για την έναρξη της συγκεκριμένης υπηρεσίας –

Για την ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη πολλών ανθρώπων να αποχαιρετήσουν τον εκλιπόντα συγγενή ή φίλο τους μέσω Live Streaming, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μίλησε ο αντιπρόεδρος Κεντρικής Μακεδονίας της Ένωσης Λειτουργών Κηδειών Ελλάδος, Νέστωρας Νικολόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις 6».

Ο ίδιος μίλησε για την έναρξη της συγκεκριμένης υπηρεσίας – παροχής από το 2020, οπότε και εμφανίστηκε η πανδημία. «Η τεχνολογία βοηθά ώστε να είναι ευκολότερος ο αποχωρισμός» εξήγησε σχετικά ο κ. Νικολόπουλος, λέγοντας ότι η διαδικασία γίνεται μέσω YouTube και εξοπλισμού του γραφείου Τελετών.

Αναφορικά με το κόστος, ο ίδιος μίλησε για πολύ μικρό αντίτιμο, σημειώνοντας ότι στη δική του επιχείρηση παρέχεται δωρεάν.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΠηγήΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν