«Κεραία» με τη Ρέα Βιτάλη: «Νέοι δρόμοι της Ιατρικής επιστήμης»

«Κεραία» με τη Ρέα Βιτάλη: «Νέοι δρόμοι της Ιατρικής επιστήμης»

Οι νέοι δρόμοι της Ιατρικής επιστήμης είναι το θέμα που πραγματεύεται η εκπομπή «Κεραία» με τη Ρέα Βιτάλη και μεταδίδεται την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, στις 22:00, από το ΕΡΤNEWS. Σήμερα, η ιατρική γνώση, η πληροφόρηση διπλασιάζεται κάθε 73 ημέρες, ενώ το 1950 η αντιστοιχία ήταν κάθε 50 χρόνια. Με αφορμή αυτή την παραδοχή, σπουδαίοι επιστήμονες μεταφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό, ο καθένας αναφορικά με την ειδικότητά του,

Η-ΚΕΡΑΙΑ-3

Οι νέοι δρόμοι της Ιατρικής επιστήμης είναι το θέμα που πραγματεύεται η εκπομπή «Κεραία» με τη Ρέα Βιτάλη και μεταδίδεται την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, στις 22:00, από το ΕΡΤNEWS.

Σήμερα, η ιατρική γνώση, η πληροφόρηση διπλασιάζεται κάθε 73 ημέρες, ενώ το 1950 η αντιστοιχία ήταν κάθε 50 χρόνια. Με αφορμή αυτή την παραδοχή, σπουδαίοι επιστήμονες μεταφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό, ο καθένας αναφορικά με την ειδικότητά του, τις μεγάλες και ευεργετικές αλλαγές που συντελούνται στον χώρο της Ιατρικής επιστήμης.

Με τον καθηγητή Οφθαλμολογίας Αναστάσιο Κανελλόπουλο
Με τον καθηγητή Νευροχειρουργό Βασίλειο Βουγιούκα

Στην εκπομπή μιλούν οι: Εύη Χατζηανδρέου, ιατρός, Δρ. Δημόσιας Υγείας Πανεπιστημίου Harvard, Όθωνας Ηλιόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής και Κλινικός Ογκολόγος στο Harvard Medical School και βουλευτής Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος, πρώην συντονιστής διευθυντής Αιματολογικής Κλινικής, Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, κλινικός καθηγητής Οφθαλμολογίας ΝYU Medical School, Νέας Υόρκης, Μιχαήλ Ζαίρης, επεμβατικός καρδιολόγος και διευθυντής Καρδιολογίας ιδιωτικού θεραπευτηρίου, Ευθύμιος Αυγερινός, αγγειοχειρουργός, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Pittsburgh των Η.Π.Α., Βασίλειος Βουγιούκας, νευροχειρουργός, επίκουρος καθηγητής Πανεπιστημίου FREIBURG Γερμανίας και διευθυντής Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Με τον καθηγητή Οφθαλμολογίας Αναστάσιο Κανελλόπουλο

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

«Κεραία»

Η «Κεραία» με τη Ρέα Βιτάλη επανέρχεται μ’ έναν νέο κύκλο εκπομπών, κάθε Τετάρτη, στις 22:00, από το ΕΡΤNEWS και κάθε δεύτερη Κυριακή, στις 24:00, από την ΕΡΤ1. Αφιερωμένη στην κοινωνική έρευνα, η εκπομπή συνεχίζει την τηλεοπτική πορεία της με «δύσκολα» θέματα, καθώς η Ρέα Βιτάλη πιστεύει ότι «Αν οι άνθρωποι αντέχουν να ζουν αυτά που ζουν, δεν επιτρέπεται σε εμάς να λέμε “Δεν αντέχω να βλέπω”».

Με μια πλουραλιστική ομάδα εξαιρετικών συνομιλητών, ώστε παράλληλα με την επιστημοσύνη τους να καταθέτουν και τα βιώματά τους, σκοπός της εκπομπής είναι κάθε θέμα να αναπτύσσεται πολύπλευρα, κουρδίζοντας όσο πιο πολλές σκέψεις και «μήπως;» στον τηλεθεατή.

Παρουσίαση-ιδέα-έρευνα: Ρέα Βιτάλη
Σκηνοθεσία: Άρης Λυχναράς
Αρχισυνταξία: Βούλα Βουδούρη
Μοντάζ: Κώστας Κουράκος
Παραγωγή: Θοδωρής Καβαδάς

Τα 36 επεισόδια των προηγούμενων κύκλων της εκπομπής μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο ERTFLIX. 

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos