ΚΑΥΣΩΝΑΣ «ΚΛΕΩΝ»: ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/7 ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

ΚΑΥΣΩΝΑΣ «ΚΛΕΩΝ»: ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/7 ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και των υψηλών θερμοκρασιών που θα φέρουν την κωδική ονομασία «Κλέων» τις επόμενες 9 ημέρες θα επικρατήσουν υψηλές θερμοκρασίες που θα αγγίξουν ή και θα ξεπεράσουν κατά τόπους τους 43 βαθμούς Κελσίου. Με εντολή του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη θα ενεργοποιηθούν τα σχετικά πρωτόκολλα της Πολιτικής Προστασίας τόσο για την προστασία

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και των υψηλών θερμοκρασιών που θα φέρουν την κωδική ονομασία «Κλέων» τις επόμενες 9 ημέρες θα επικρατήσουν υψηλές θερμοκρασίες που θα αγγίξουν ή και θα ξεπεράσουν κατά τόπους τους 43 βαθμούς Κελσίου.

Με εντολή του Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη θα ενεργοποιηθούν τα σχετικά πρωτόκολλα της Πολιτικής Προστασίας τόσο για την προστασία των πολιτών, των κατοικιδίων, των αδεσπότων αλλά και του περιβάλλοντος με ύψιστη ετοιμότητα στην απευκταία περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Ως άμεσο μέτρο και σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ω. ανακοινώνεται πως από την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 θα είναι ανοιχτοί για τους πολίτες κλιματιζόμενοι Δημοτικοί χώροι στον χώρο των Κ.Α.Π.Η. σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Συγκεκριμένα στα Κ.Α.Π.Η:

Νέων Παλατίων, Μαρκοπούλου, Καλάμου, Πολυδενδρίου, Καπανδριτίου, Μηλεσίου, Αυλώνα, Χαλκουτσίου. Ειδικά για το Κ.Α.Π.Η. Ωρωπού λόγω εργασιών θα ανοίξει από την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023.

Παρακαλούνται οι πολίτες να ενημερώνονται υπεύθυνα από τις επίσημες ανακοινώσεις του Δήμου Ωρωπού σχετικά με όλα τα μέτρα που θα ληφθούν και την πορεία των καιρικών φαινομένων.

ΚΛΕΩΝ: Το όνομα Κλέων έφεραν διάφορα πρόσωπα της αρχαιότητας. Μεταξύ τους, ο αρχαίος Κύπριος ποιητής Κλέων, ο Σπαρτιάτης αρχιτέκτονας Κλέων, ο Κλέων ο Σικυώνιος που ήταν χαλκοπλάστης, ο ζωγράφος Κλέων που δημιούργησε την προσωπογραφία του Κάδμου στην αρχαία Θήβα, ο σφραγιδολιθοποιός Κλέων, ο Κλέων της Μυσίας, πρώην ληστής και ηγεμόνας της Μυσίας επί Οκταβιανού, αλλά γνωστότερος όλων, θεωρείται ο Κλέων, ο Αθηναίος στρατηγός κατά τον Πελοποννησιακό πόλεμο.

ad2
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos