Καστρίτης: «Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο, καρδιοχτυπήσαμε με τον Κέλι»

Καστρίτης: «Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο, καρδιοχτυπήσαμε με τον Κέλι»

Ο Γιάννης Καστρίτης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, στάθηκε στην καλή εμφάνιση που έκανε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο. Αναλυτικά όσα σημείωσε ο προπονητής του Άρη:  «Ήταν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Μας τιμώρησε με αρκετά επιθετικά ριμπάουντ και

Ο Γιάννης Καστρίτης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, στάθηκε στην καλή εμφάνιση που έκανε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα σημείωσε ο προπονητής του Άρη: 

«Ήταν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Μας τιμώρησε με αρκετά επιθετικά ριμπάουντ και τρίποντα ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο συμπαγείς στην άμυνα, κάναμε κάποια κλεψίματα, βάλαμε και σουτ και έτσι αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση. Αλλά όταν έχεις να γυρίσεις από το -20 απέναντι στον Παναθηναικό δεν είναι εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 54 πόντους, ξέφυγε εκεί το σκορ. Τα καταφέραμε για 1,5 δεκάλεπτο να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό χαμηλά στο σκορ». 

Για τον τραυματισμό του Κέλι: «Νομίζω ότι είναι εντάξει. Καρδιοχτυπήσαμε γιατί έχουμε πολλούς τραυματισμούς και απουσίες. Περαστικά και στον Γιάννη Σιδηροηλία που έκανε χειρουργείο. Είμαστε όλοι μαζί , μια οικογένεια και ότι και να γίνει αγωνιζόμαστε κάθε μέρα».

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν