Καρυπίδης στους οπαδούς του Άρη: «Αντιλαμβάνομαι την δυσαρέσκεια για το -6, ζητώ να δείξετε αυτοσυγκράτηση»

Καρυπίδης στους οπαδούς του Άρη: «Αντιλαμβάνομαι την δυσαρέσκεια για το -6, ζητώ να δείξετε αυτοσυγκράτηση»

Με αφορμή την αφαίρεση έξι βαθμών από τον Άρη έπειτα από απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση πλαστογραφίας του Μπόρτσε Λάσκοφ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου θέλησε να στείλει μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας. Αναλυτικά η δήλωση του Θοδωρή Καρυπίδη: «Αντιλαμβάνομαι πλήρως την έντονη δυσαρέσκεια

Με αφορμή την αφαίρεση έξι βαθμών από τον Άρη έπειτα από απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση πλαστογραφίας του Μπόρτσε Λάσκοφ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου θέλησε να στείλει μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Θοδωρή Καρυπίδη:

«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την έντονη δυσαρέσκεια που νιώθετε για την ποινή αφαίρεσης των έξι (6) βαθμών. Το ίδιο νιώθω και εγώ. Είναι εντελώς άδικη και παράλογη.

Ζητώ, όμως, απ’ όλους να δείξετε αυτοσυγκράτηση και να αποφύγετε οποιασδήποτε μορφής αντίδραση. Χειρίζομαι προσωπικά την υπόθεση και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη. Αισιοδοξώ βάσιμα ότι στο τέλος θα ανατραπεί η απόφαση και θα επικρατήσει το δίκιο. Έχετε ήδη στείλει το μήνυμα εκεί που πρέπει… ».

Πηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν