Καρμπόβνικ: «O Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, είμαι ενθουσιασμένος»

Καρμπόβνικ: «O Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, είμαι ενθουσιασμένος»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Μίχαλ Καρμπόβνικ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως ερυθρόλευκος τονίζοντας είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Οι δηλώσεις του Καρμπόβνικ: «Ξέρω ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός σύλλογος. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να το δείξω

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Μίχαλ Καρμπόβνικ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως ερυθρόλευκος τονίζοντας είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Καρμπόβνικ:

«Ξέρω ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός σύλλογος. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να το δείξω στο γήπεδο. Μπορώ να παίξω και ως δεξί και ως αριστερό μπακ. Επίσης έχω παίξει και στο κέντρο, επομένως για εμένα δεν είναι πρόβλημα. Θέλω να παίξω και ανυπομονώ.

Θα είναι η πρώτη μου φορά που θα παίξω στους ομίλους του Europa League. Είμαι ενθουσιασμένος, είναι μια καινούρια εμπειρία και νιώθω έντονα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα υποστήριξης και είμαι ευγνώμων. Γνωρίζω πρώην παίκτες του Ολυμπιακού και έχω μιλήσει μαζί τους. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός και αυτό το μέρος είναι υπέροχο, επομένως όλα είναι καλά».

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Πηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν