Κανείς δεν πρόσεξε ότι στο σχολικό είχε μείνει κοριτσάκι 2 ετών – Στον εισαγγελέα και οι υπέθυνοι του παιδικού σταθμού

Κανείς δεν πρόσεξε ότι στο σχολικό είχε μείνει κοριτσάκι 2 ετών – Στον εισαγγελέα και οι υπέθυνοι του παιδικού σταθμού

Εγκλωβισμένο στο σχολικό του επί 5 ώρες και μάλιστα σε υψηλές θερμοκρασίες, έμεινε κοριτσάκι μόλις 2 ετών που δεν παραδόθηκε στον παιδικό σταθμό. Ο οδηγός παρέδωσε τα νήπια στον σταθμό στην Βάρκιζα και επέστρεψε στο σπίτι του στη Βούλα με το επόμενο δρομολόγιο του να είναι μετά από αρκετές ώρες και ειδικότερα για να τα

Εγκλωβισμένο στο σχολικό του επί 5 ώρες και μάλιστα σε υψηλές θερμοκρασίες, έμεινε κοριτσάκι μόλις 2 ετών που δεν παραδόθηκε στον παιδικό σταθμό. Ο οδηγός παρέδωσε τα νήπια στον σταθμό στην Βάρκιζα και επέστρεψε στο σπίτι του στη Βούλα με το επόμενο δρομολόγιο του να είναι μετά από αρκετές ώρες και ειδικότερα για να τα επιστρέψει στις οικογένειές τους. Δεν κατάλαβαν όμως την απουσία του παιδιού ούτε οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού.

Οι γονείς υπέβαλλαν μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει 5 συλλήψεις. Ο οδηγός του σχολικού, η συνοδός, η ιδιοκτήτρια και ο διευθυντής του παιδικού σταθμού καθώς και η βρεφονηπιοκόμος οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα. Αφέθηκαν ελεύθεροι και διατάχθηκε περαιτέρω έρευνα προκειμένου να συμπληρωθεί το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας.

Το παιδί αρχικά κοιμόταν στη συνέχεια ξύπνησε κι έβαλε τα κλάματα. Περαστικός το άκουσε και κάλεσε την αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.

Το παιδί απεγκλωβίστηκε σε κατάσταση σοκ.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Πηγή

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν