Και η τετράκωπος των κοριτσιών στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων

Και η τετράκωπος των κοριτσιών στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων

Η ελληνική τετράκωπος κοριτσιών, προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασία εφήβων – νεανίδων, που διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας. Οι Παπατέρπου, Χαραλαμπίδου, Ασβεστά και Αργυράκη, τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της ημιτελικής σειράς τους, με χρόνο 7:10.57 και θα διεκδικήσουν ένα μετάλλιο στη διοργάνωση στον τελικό της Κυριακής (15/8). Υπενθυμίζεται, πως στον τελικό έχει προκριθεί από

Η ελληνική τετράκωπος κοριτσιών, προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασία εφήβων – νεανίδων, που διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

Οι Παπατέρπου, Χαραλαμπίδου, Ασβεστά και Αργυράκη, τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της ημιτελικής σειράς τους, με χρόνο 7:10.57 και θα διεκδικήσουν ένα μετάλλιο στη διοργάνωση στον τελικό της Κυριακής (15/8).

Υπενθυμίζεται, πως στον τελικό έχει προκριθεί από χθες (12/8) και η τετράκωπος των αγοριών, ολοκληρώνοντας την δικιά της «500άρα» κούρσα ως πρώτη.

Η ελληνική αποστολή έχει πραγματοποιήσει ως τώρα εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πλόβντιβ, καθώς σε έξι από τις επτά συμμετοχές, έχει προκρίσεις σε ημιτελικούς και τελικούς. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται την Κυριακή.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΜΠΡΟΣ

Πηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν