Ροή ειδήσεων

Καθυστερημένη αντίδραση

Στην Κουμουνδούρου, με καθυστέρηση όπως πάντα, άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι θα συρθούν σε μια εκλογική αναμέτρηση την οποία έχουν από χέρι χαμένη.

Ο Αλέξης Τσίπρας εγκατέλειψε τη θαλπωρή του σπιτιού όπου περνούσε ξέγνοιαστες μέρες, έχοντας δίπλα του τον σκύλο του, αντιγράφοντας προφανώς τα επικοινωνιακά κόλπα διαφόρων μοντέλων και νεόπλουτων και άρχισε να παίρνει σβάρνα τα κανάλια.

Μετά τον ΑΝΤ1, εμφανίστηκε στο KONTRA και αμέσως μετά τις γιορτές θα συνεχίσει τις συνεντεύξεις, παρά το γεγονός ότι εμφανίζεται χωρίς συγκεκριμένες θέσεις και κυρίως χωρίς στρατηγική.

Το «ιερατείο» της Κουμουνδούρου τον κατηγορεί ότι με την τακτική της συναίνεσης που ακολούθησε στο διάστημα της κρίσης οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ σε πολιτική αυτοκτονία, ενώ ο ίδιος δεν θα αποφύγει την αποστρατεία μετά από μια ατιμωτική ήττα.

Γιατί όλες οι δημοσκοπήσεις, ακόμα και αυτές που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζουν τον Αλέξη Τσίπρα να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση από άποψη δημοτικότητας και το κόμμα στα Τάρταρα.

Η εκτίμηση που κυριαρχεί στην Κουμουνδούρου είναι ότι, αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάει σε εκλογές τους επόμενους μήνες, ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσγειωθεί στο 25% με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

Check Also

ΣΥΡΙΖΑ: 60 βουλευτές ζητούν να ανάψει το “πράσινο φως” για τα μονοκλωνικά αντισώματα

Την ανάγκη ενσωμάτωσης των μονοκλωνικών αντισωμάτων στη θεραπευτική στρατηγική της χώρας, μετά τη σχετική γνωμοδότηση …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *