Ιαπωνία: Απελευθερώθηκαν οι όρκες που είχαν παγιδευτεί στους πάγους

Ιαπωνία: Απελευθερώθηκαν οι όρκες που είχαν παγιδευτεί στους πάγους

Ένα κοπάδι όρκες που φαινόταν να έχει παγιδευτεί σε παρασυρόμενο πάγο στα ανοικτά των ακτών του Χοκάιντο στη βόρεια Ιαπωνία δραπέτευσε, όπως μετέδωσαν την Τετάρτη τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τις αρχές της πόλης. Η ομάδα των τουλάχιστον 10 ζώων, γνωστά και ως φάλαινες-δολοφόνοι, εθεάθη να παλεύει μέσα στον πάγο περίπου 1 χιλιόμετρο ανοιχτά του

Ένα κοπάδι όρκες που φαινόταν να έχει παγιδευτεί σε παρασυρόμενο πάγο στα ανοικτά των ακτών του Χοκάιντο στη βόρεια Ιαπωνία δραπέτευσε, όπως μετέδωσαν την Τετάρτη τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τις αρχές της πόλης.

Η ομάδα των τουλάχιστον 10 ζώων, γνωστά και ως φάλαινες-δολοφόνοι, εθεάθη να παλεύει μέσα στον πάγο περίπου 1 χιλιόμετρο ανοιχτά του Ραούσου το πρωί της Τρίτης (6 Φεβρουαρίου), όπως έδειξαν πλάνα από drone που παραχώρησε η περιβαλλοντική ομάδα Wildlife Pro. Ήταν συγκεντρωμένες μεταξύ τους και φαινόταν να βγάζουν τα κεφάλια τους από το νερό για να αναπνεύσουν.

Το 2005, εννέα φάλαινες-δολοφόνοι πέθαναν αφού παγιδεύτηκαν σε παρασυρόμενο πάγο στα ανοικτά του Ραούσου, ανέφερε η εφημερίδα Yomiuri.

Πηγή: Reuters

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos