Θήβα: Αγώνας δρόμου με τίτλο «Οδός Καρδιάς» από το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας

Θήβα: Αγώνας δρόμου με τίτλο «Οδός Καρδιάς» από το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας

Το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας συνεχίζει την δράση του «Οδός καρδιάς». Περπατάμε μαζί. Φροντίζουμε την καρδιά μας. Αλλάζουμε τρόπο ζωής» με σταθμό την πόλη της Θήβας, με την ένθερμη υποδοχή του Δήμου Θηβαίων, που «αγκάλιασε» την πρωτοβουλία του Ιδρύματος και την έθεσε υπό την αιγίδα του. Με αυτή τη δράση του στις 20 Νοεμβρίου το Ελληνικό

Το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας συνεχίζει την δράση του «Οδός καρδιάς». Περπατάμε μαζί. Φροντίζουμε την καρδιά μας. Αλλάζουμε τρόπο ζωής» με σταθμό την πόλη της Θήβας, με την ένθερμη υποδοχή του Δήμου Θηβαίων, που «αγκάλιασε» την πρωτοβουλία του Ιδρύματος και την έθεσε υπό την αιγίδα του.

Με αυτή τη δράση του στις 20 Νοεμβρίου το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει για τη μεγάλη σημασία της ένταξης της συστηματικής άσκησης στη ζωή μας, γιατί ωφελεί σημαντικά την υγεία μας!

Παράλληλα, ενημερώνει αξιόπιστα για τα σπουδαία πλεονεκτήματα της άσκησης του περπατήματος. Το περπάτημα στη φύση είναι μία εύκολη άσκηση, που δεν χρειάζεται προπόνηση, ούτε ειδικό εξοπλισμό, ενώ είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Το συστηματικό περπάτημα μειώνει την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων, βελτιώνει τους παράγοντες κινδύνου καρδιαγγειακής νόσου, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, δυναμώνει τα οστά, προλαμβάνει τη δημιουργία κιρσών κάτω άκρων, μας «φτιάχνει» τη διάθεση! Μας κάνει καλό!

Με κεντρικό σύνθημα «αλλάζουμε τρόπο ζωής» περιμένει τους δρομείς την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Θέατρο Μοσχοποδίου, στις 12.00 π.μ. για μια συμβολική διαδρομή στο δάσος της πόλης, της διαδρομή της «Οδού Καρδιάς».

www.ertnews.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν