Η Apple ανακοινώνει μια έκπληξη τη Δευτέρα – Φήμες ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο τεράστιο προϊόν

Η Apple ανακοινώνει μια έκπληξη τη Δευτέρα – Φήμες ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο τεράστιο προϊόν

Η Apple ανακοίνωσε μια εκδήλωση – έκπληξη την παραμονή του Halloween και ο τίτλος «Scary Fast» υποδηλώνει ότι θα περιέχει εκπλήξεις για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 30 Οκτωβρίου, πολύ αργότερα από τις περισσότερες εκδηλώσεις της Apple, ενώ θα είναι εντελώς εικονική. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν δοθεί περισσότερες

Η-Apple-ανακοινώνει-έκπληξη-Mac-event-για-τις-30-Οκτωβρίου

Η Apple ανακοίνωσε μια εκδήλωση – έκπληξη την παραμονή του Halloween και ο τίτλος «Scary Fast» υποδηλώνει ότι θα περιέχει εκπλήξεις για τους λάτρεις της τεχνολογίας.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 30 Οκτωβρίου, πολύ αργότερα από τις περισσότερες εκδηλώσεις της Apple, ενώ θα είναι εντελώς εικονική.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες – πέρα ​​από το tagline -, αλλά ο παγκόσμιος κολοσσός αναμένεται να αποκαλύψει ένα προϊόν που σχετίζεται με την υπογραφή της σειράς υπολογιστών Mac.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μόνη ένδειξη είναι το λογότυπο της Apple στη σελίδα εκδηλώσεων της εταιρείας, το οποίο μετατρέπεται στο εικονίδιο για το εικονίδιο «Finder» από το λειτουργικό σύστημα Mac.

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos