Η Χουβιάνα του Σεμέδο ήλθε από την Πορτογαλία για να τον στηρίξει

Η Χουβιάνα του Σεμέδο ήλθε από την Πορτογαλία για να τον στηρίξει

Η επί εδώ και 10 χρόνια σύντροφος του Ρούμπεν Σεμέδο Χουβιάνα, συγχώρεσε τον… άτακτο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή για το παραστράτημά του και τον στηρίζει. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού απασχόλησε την Ελληνική Δικαιοσύνη πριν λίγες ημέρες όταν μία κοπέλα 17 ετών τον κατήγγειλε για βιασμό. Ο ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 10.000 ευρώ και χωρίς να του

Η επί εδώ και 10 χρόνια σύντροφος του Ρούμπεν Σεμέδο Χουβιάνα, συγχώρεσε τον… άτακτο Πορτογάλο ποδοσφαιριστή για το παραστράτημά του και τον στηρίζει.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού απασχόλησε την Ελληνική Δικαιοσύνη πριν λίγες ημέρες όταν μία κοπέλα 17 ετών τον κατήγγειλε για βιασμό. Ο ποδοσφαιριστής αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 10.000 ευρώ και χωρίς να του επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος.

Η περιπέτεια του Ρούμπεν Σεμέδο, όπως είναι λογικό, απασχόλησε και τα ΜΜΕ της πατρίδας του Πορτογαλίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Correio da Manhã», η Χουβιάνα του ποδοσφαιριστή είναι στο πλευρό του.

Σεμέδο: Η σύντροφός του τον στηρίζει για το παραστράτημα με την 17χρονη | Ειδησεις | Pagenews.gr

Στο σχετικό δημοσίευμα με τίτλο «Η Χουβιάνα δίνει δύναμη στο Σεμέδο, του συγχωρεί την προδοσία κι είναι δίπλα του για να τον στηρίξει» αναφέρεται ότι η σύντροφος του Σεμέδο μόλις ενημερώθηκε για την υπόθεση πήρε το πρώτο αεροπλάνο προκειμένου να βρεθεί στην Ελλάδα από την Πορτογαλία.Πηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν