Η Χαριλάου Τρικούπη ανακοίνωσε εσπευσμένα συνέντευξη Ανδρουλάκη στο OPEN πάνω στην προγραμματισμένη συνέντευξη Χάρη Δούκα στο MEGA

Η Χαριλάου Τρικούπη ανακοίνωσε εσπευσμένα συνέντευξη Ανδρουλάκη στο OPEN πάνω στην προγραμματισμένη συνέντευξη Χάρη Δούκα στο MEGA

Βοούσε ο τόπος πέριξ της Ιερουσαλήμ (Χαριλάου Τρικούπη) ότι οι υψηλοί όροφοι του κτηρίου έβλεπαν από την αρχή με επιφυλακτικότητα και κάποια ενόχληση την απρόσμενη δυναμική της υποψηφιότητας Χάρη Δούκα στην Αθήνα. Πόσο μάλλον που το ΠΑΣΟΚ του με το Νίκο Ανδρουλάκη βγήκε τέταρτο στις πρόσφατες εθνικες εκλογές τόσο στην Αθήνα όσο και στο Λεκανοπέδιο!

Βοούσε ο τόπος πέριξ της Ιερουσαλήμ (Χαριλάου Τρικούπη) ότι οι υψηλοί όροφοι του κτηρίου έβλεπαν από την αρχή με επιφυλακτικότητα και κάποια ενόχληση την απρόσμενη δυναμική της υποψηφιότητας Χάρη Δούκα στην Αθήνα. Πόσο μάλλον που το ΠΑΣΟΚ του με το Νίκο Ανδρουλάκη βγήκε τέταρτο στις πρόσφατες εθνικες εκλογές τόσο στην Αθήνα όσο και στο Λεκανοπέδιο! Αυτό όμως που έγινε σήμερα δεν συγκρίνεται ούτε με το “βρώμικο” που έφαγαν Ανδρουλάκης και Δουδωνής στην καντίνα της πλ Μαβίλη την ώρα που στο εκλογικό κέντρο του Χάρη Δούλα πανηγύριζαν την μεγάλη νίκη επί του Μπακογιάννη, μαζί με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου.

Ενώ χθες έγινε γνωστό ότι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων παραχωρεί απόψε το βράδυ την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη στη Ράνια Τζίμα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA όπου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα 100 ημερών για την πρωτεύουσα, το πρωί σήμερα Τετάρτη ανακοινώθηκε ότι απόψε, στις 19:15 το βράδυ, σχεδόν ταυτόχρονα με τη συνέντευξη του Χάρη Δούκα στο MEGA, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παραχωρήσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο Εύα Αντωνοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ!

Σημειώνουμε πως ο Χάρης Δούκας που το βραδυ της νίκης άκουσε τον Γ Παπανδρέου να λέει στο πλάι του πως η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων στον Δήμο ήταν η αρχή για γενικότερες προοδευτικές συμπράξεις, θα επαναλάβει το βράδυ στη Ράνια Τζίμα το «Η Αθήνα νίκησε-συνεργασία σε προοδευτική βάση»! Την ίδια ώρα που η Χαριλάου Τρικούπη έσπεθσε να κλείσει οποιαδηποτε συζήτηση για συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων.

Από την τηλεθέαση των δύο δελτίων (OPEN με Ανδρουλάκη – Mega με Χάρη Δούκα) μένει να φανεί ποια από τις δυο τοποθετήσεις για τη συνεργασία του προοδευτικού κόσμου υπερψηφίζουν οι πολίτες.

 

Πηγή fantomas.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos