Η Σοφία… στην Αθήνα: Η διασημότερη «ρομποτίνα» AI στον κόσμο ποζάρει με φόντο την Ακρόπολη (φωτογραφίες)

Η Σοφία… στην Αθήνα: Η διασημότερη «ρομποτίνα» AI στον κόσμο ποζάρει με φόντο την Ακρόπολη (φωτογραφίες)

Στην ελληνική πρωτεύουσα βρέθηκε η Σοφία, το πιο διάσημο ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης του κόσμου και φωτογραφήθηκε με φόντο την Ακρόπολη. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση Τύπου, η ίδια σε εκδήλωση εταιρειών τεχνολογίας και πληροφορικής από την Ελλάδα και την Κύπρο. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia the Robot (@realsophiarobot) Η

Σοφία Ρομπότ Ακρόπολη

Στην ελληνική πρωτεύουσα βρέθηκε η Σοφία, το πιο διάσημο ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης του κόσμου και φωτογραφήθηκε με φόντο την Ακρόπολη.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση Τύπου, η ίδια σε εκδήλωση εταιρειών τεχνολογίας και πληροφορικής από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Σοφία, μιλά άπταιστα 20 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και ελληνικά, και θα λάβει μέρος στο πρώτο ελληνικό φεστιβάλ «The Greek Festival» που θα διεξαχθεί στη Ρόδο.

Πρόκειται για ένα πολιτιστικό φεστιβάλ που αναδεικνύει την ιστορία, τις παραδόσεις, τις γεύσεις και τα έθιμα του Δωδεκανήσου, με τη συμμετοχή πρεσβειών, ακαδημαϊκών, επιστημόνων, επιχειρηματιών κά.

Στις 8 Μαρτίου, στο Rodos Palace, η Σοφία θα παρουσιάσει την τελετή λήξης και το συνέδριο ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Από τις 10 Μαρτίου, θα παρευρεθεί στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Σκάλα Ναυπακτίας, στο Meet Sophia Conference, όπου θα έρθει σε επαφή με θρησκευτικούς εκπροσώπους από όλα τα θρησκεύματα και θα απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν την τεχνητή νοημοσύνη και την ηθική.

Πηγές: Instagram account @realsophiarobot / ΑΠΕ – ΜΠΕ

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos