Η Ρωσία τιμά τον Ιωάννη Καποδίστρια – FANTOMAS.GR

Η Ρωσία τιμά τον Ιωάννη Καποδίστρια – FANTOMAS.GR

Η Ρωσία φαίνεται ότι δεν ξεχνά έναν εκ των κορυφαίων Διπλωματών της, ο οποίος εξελίχθηκε στον εμβληματικό πρώτο ηγέτη – Κυβερνήτη του Ελληνικού Έθνους = Κράτους. Με την ευκαιρία της Ημέρας του Διπλωμάτη, εκπρόσωποι της Ρωσικής Πρεσβείας τίμησαν τη μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια, που έχει ταφεί στη Μονή Πλατυτέρας στο νησί της Κέρκυρας. «Ο Κόμης

Η Ρωσία φαίνεται ότι δεν ξεχνά έναν εκ των κορυφαίων Διπλωματών της, ο οποίος εξελίχθηκε στον εμβληματικό πρώτο ηγέτη – Κυβερνήτη του Ελληνικού Έθνους = Κράτους.

Με την ευκαιρία της Ημέρας του Διπλωμάτη, εκπρόσωποι της Ρωσικής Πρεσβείας τίμησαν τη μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια, που έχει ταφεί στη Μονή Πλατυτέρας στο νησί της Κέρκυρας.

«Ο Κόμης Ιωάννης Καποδίστριας είναι ένας εξαιρετικός Διπλωμάτης, Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Αυτοκρατορίας και ο πρώτος Ηγεμόνας της ανεξάρτητης Ελλάδας» Αναφέρει η Ρωσική Πρεσβεία στην σχετική ανακοίνωση της.

IMG 5139Το μνήμα του μεγάλου Έλληνα ηγέτη, Ιωάννη Καποδίστρια

Το δυστύχημα είναι ότι οι νεοέλληνες κυβερνώντες, λησμονούν τον Ιωάννη Καποδίστρια. Λογικό… Κάθε σύγκριση μαζί του, είναι συντριπτική και προκαλεί θλίψη.

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos