Η πρώτη εμφάνιση του Νίκου Χαρδαλιά μετά την περιπέτεια της υγείας του – Κοντά στους πιλότους πυροσβεστικών ελικοπτέρων (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη εμφάνιση του Νίκου Χαρδαλιά μετά την περιπέτεια της υγείας του – Κοντά στους πιλότους πυροσβεστικών ελικοπτέρων (ΦΩΤΟ)

Στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας μετέβη σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Μαζί του ήταν ο πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας, Τζέφρι Πάιατ, όπου από κοινού ευχαρίστησαν θερμά τους πιλότους των ελικοπτέρων Erickson S-64 και Bell 214 για την προσφορά τους στο έργο της αεροπυρόσβεσης. Τόσο ο κ. Χαρδαλιάς όσο και

Στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας μετέβη σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μαζί του ήταν ο πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας, Τζέφρι Πάιατ, όπου από κοινού ευχαρίστησαν θερμά τους πιλότους των ελικοπτέρων Erickson S-64 και Bell 214 για την προσφορά τους στο έργο της αεροπυρόσβεσης.

Τόσο ο κ. Χαρδαλιάς όσο και ο κ. Πάιατ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα πληρώματα των ελικοπτέρων και να τους εκφράσουν το θαυμασμό τους για το δύσκολο έργο που επιτελούν, καθώς και την αμέριστη ευγνωμοσύνη τους για την αφοσίωσή τους στο καθήκον και την αυταπάρνηση με την οποία καθημερινά δίνουν τη μάχη της αεροπυρόσβεσης.

Σημειώνεται ότι, τα ελικόπτερα Erickson S-64 και Bell 214 είναι αμερικανικής κατασκευής, ενώ από πλευράς ΗΠΑ, διετέθη στη χώρα μας ένα P-8 αναγνωριστικό αεροσκάφος για παροχή συνδρομής κατά τις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Ν. Χαρδαλιάς ευχαρίστησε θερμά τον πρέσβη των ΗΠΑ για την έμπρακτη βοήθεια προς την Ελλάδα για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Επίσης, συζητήθηκε η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε ζητήματα αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών και γενικότερα διαχείρισης εκτάκτων αναγκών.

 

 Post Views:
0

ΠηγήΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν