Η Ολλανδία εισάγει δωρεάν διανομείς αντηλιακού σε δημόσιους χώρους

Η Ολλανδία εισάγει δωρεάν διανομείς αντηλιακού σε δημόσιους χώρους

Δωρεάν αντηλιακό θα μπορούν να προμηθεύονται σε εκατοντάδες δημόσια σημεία αυτό το καλοκαίρι πολίτες στην Ολλανδία με στόχο την μείωση των κινδύνων για εκδήλωση καρκίνου του δέρματος, τα ποσοστά του οποίου αυξάνονται ραγδαία στη χώρα. Οι διανομείς αντηλιακών έχουν τοποθετηθεί ήδη σε φεστιβάλ, σχολεία, αθλητικούς συλλόγους και κοινότητες, έτσι ώστε όλοι οι πολίτες να μπορούν

cream-4713579_1920

Δωρεάν αντηλιακό θα μπορούν να προμηθεύονται σε εκατοντάδες δημόσια σημεία αυτό το καλοκαίρι πολίτες στην Ολλανδία με στόχο την μείωση των κινδύνων για εκδήλωση καρκίνου του δέρματος, τα ποσοστά του οποίου αυξάνονται ραγδαία στη χώρα.

Οι διανομείς αντηλιακών έχουν τοποθετηθεί ήδη σε φεστιβάλ, σχολεία, αθλητικούς συλλόγους και κοινότητες, έτσι ώστε όλοι οι πολίτες να μπορούν να προστατεύονται από τον ήλιο. Μάλιστα το  νοσοκομείο Βενλό- Βενραί, προμηθεύει 120 δημοτικά σχολεία με αντηλιακό, σε συνεργασία με ένα ασφαλιστικό ταμείο και την συνδρομή αρκετών δήμων.

Η ιδέα ανήκει σε μια δερματολόγο της κλινικής, η οποία σκέφτηκε να χρησιμοποιούνται πλέον οι συσκευές παροχής απολυμαντικών που είχαν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού για διανομή αντηλιακού το οποίο θα προσφέρει καλύτερη δυνατή προστασία από τον ήλιο και είναι σημαντικό να το συνηθίσουν τα παιδιά.

Το εγχείρημα κοστίζει αρκετά χρήματα, ωστόσο αρκετοί δήμοι πιστεύουν ότι η υγεία των κατοίκων και των επισκεπτών είναι πολύ σημαντική καθώς ειδικά σε παραθαλάσσια θέρετρα στη Βόρεια Θάλασσα οι άνθρωποι απολαμβάνουν τον ήλιο απροστάτευτοι, κάτι που δεν είναι καλό.

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos