Η ξεχωριστή υποψηφιότητα της Ντενιας Λουκακη στον Δήμο Μοσχάτου Ταύρου

Η ξεχωριστή υποψηφιότητα της Ντενιας Λουκακη στον Δήμο Μοσχάτου Ταύρου

  Η Ντενια Λουκακη είναι από τα πιο καταρτισμένα στελέχη της Ελληνικής Αυτοδιοικησης . Διατελεί  γενική διευθύντρια της ΚΕΔΕ πολλά χρόνια και αγωνίζεται για ένα καλύτερο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου,  με τον πετυχημένο  δήμαρχο  Ανδρέα Ευθυμίου .  ΛΟΥΚΑΚΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΝΤΕΝΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΜΟΣΧΑΤΟΥ) ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΕΔΕ. Κόρη του αείμνηστου Γιώργου Λουκάκη, γνωστού ηθοποιού και Δημοτικού Συμβούλου στην

 

Η Ντενια Λουκακη είναι από τα πιο καταρτισμένα στελέχη της Ελληνικής Αυτοδιοικησης . Διατελεί  γενική διευθύντρια της ΚΕΔΕ πολλά χρόνια και αγωνίζεται για ένα καλύτερο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου,  με τον πετυχημένο  δήμαρχο  Ανδρέα Ευθυμίου . 

ΛΟΥΚΑΚΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΝΤΕΝΙΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΜΟΣΧΑΤΟΥ)

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΕΔΕ. Κόρη του αείμνηστου Γιώργου Λουκάκη, γνωστού ηθοποιού και Δημοτικού Συμβούλου στην Μεταπολίτευση. Είναι παντρεμένη με τον Σωτήρη Κουτσούκο και έχουν δύο κόρες. Απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτιστική Διοίκηση.

Εργάζεται ως Γενική Διευθύντρια στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.). Εκλέγεται Δημοτική Σύμβουλος πολλά χρόνια. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, μέλος Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου, Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών και Πρόεδρος των παιδικών σταθμών. Από το 2010 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος των παιδικών σταθμών και των Κ.Α.Π.Η του Δήμου. Με ιδέες και στόχους για την περαιτέρω βελτίωση της επιτυχημένης λειτουργίας των παιδικών σταθμών και της αναβάθμισης της λειτουργίας των Κ.Α.Π.Η. σε Μοσχάτο και Ταύρο, καθώς και με πλάνο για τις προοπτικές που δημιουργούνται από την κατασκευή του νέου κτιρίου του Κ.Α.Π.Η. στον Ταύρο, συνεχίζει να αγωνίζεται για την πόλη της. Παράλληλα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά θέματα στην αστική περιοχή του Δήμου από την κατασκευή του Πάρκου στο Φαληρικό Όρμο.

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos