Η κομβική συνάντηση του ΑΓΕΕΘΑ με τον Υποδιοικητή της υπηρεσίας ταυτοποίησης -ασύλου Σπύρο Χαγκαμπιμανα .

Η   κομβική συνάντηση του ΑΓΕΕΘΑ με τον Υποδιοικητή της υπηρεσίας ταυτοποίησης -ασύλου Σπύρο Χαγκαμπιμανα .

Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Υποδιοικητή της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Ρίτσαρντ-Σπυρίδων Χαγκαμπιμάνα, ο οποίος επιπλέον είναι απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (Τάξη 1996) και του Νομικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μεταξύ των θεμάτων

Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Υποδιοικητή της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Ρίτσαρντ-Σπυρίδων Χαγκαμπιμάνα, ο οποίος επιπλέον είναι απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (Τάξη 1996) και του Νομικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μεταξύ των θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος που συζητήθηκαν, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της σύσφιξης των σχέσεων αλλοδαπών αποφοίτων (Alumni) των Ελληνικών Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας ότι η διατήρηση των δεσμών με τις «εκπαιδευτικές ρίζες» τους αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για το ΓΕΕΘΑ.


Επεσήμανε επίσης ότι οι εν λόγω πρωτοβουλίες αποσκοπούν στην ενίσχυση των σχέσεων των Alumni τόσο με τους Έλληνες συναδέλφους τους όσο και μεταξύ τους, καθώς και στην ανάπτυξη δια βίου σχέσης με τις Σχολές από τις οποίες προέρχονται, διαφυλάσσοντας και προάγοντας όλα όσα ενστερνίστηκαν κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής τους.

Ο κ. Χαγκαμπιμάνα ευχαρίστησε τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την συνάντησή τους, ανέφερε την ιδιαίτερη σημασία που έχει η επικοινωνία των Alumni με τις Σχολές τους και εξέφρασε την πρόθεσή του να συμμετάσχει ενεργά στις προσπάθειες του ΓΕΕΘΑ σε αυτήν την κατεύθυνση, ειδικά για εκείνους που προέρχονται από χώρες της Αφρικανικής ηπείρου.

 

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν