Η εύστοχη επιλογή Μητσοτάκη στο πρόσωπο του Πάνου Αμυρα

Η εύστοχη επιλογή Μητσοτάκη στο πρόσωπο του  Πάνου Αμυρα

Ενας πεπειραμένος και αγαπητος δημοσιογράφος , επί πολλά χρόνια διευθυντής του Ελεύθερου Τύπου, ανέλαβε τα καθήκοντα του διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, στη θέση του Δημήτρη Τσιόδρα που εξελέγη ευρωβουλευτής. Ο Αμυράς, που γενικώς διακρίνεται για την μετριοπάθεια του λόγου του, δεν θα «τρέχει» απλώς το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. Πέραν αυτού, θα αναλάβει

Ενας πεπειραμένος και αγαπητος δημοσιογράφος , επί πολλά χρόνια διευθυντής του Ελεύθερου Τύπου, ανέλαβε τα καθήκοντα του διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, στη θέση του Δημήτρη Τσιόδρα που εξελέγη ευρωβουλευτής.
Ο Αμυράς, που γενικώς διακρίνεται για την μετριοπάθεια του λόγου του, δεν θα «τρέχει» απλώς το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
Πέραν αυτού, θα αναλάβει και ένα κομμάτι εκπροσώπησης της κυβέρνησης στα κανάλια, προκειμένου να βοηθάει και τον Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος μέχρι σήμερα τα πάει πολύ καλά .
Στα χαρακτηριστικά του Πάνου Αμυρα , περα από την πολυμάθεια για τα τεκταινομενα στην Ελληνική πολιτική ζωή, διακρίνει κανείς την ρεαλιστική άποψη για την αντιμετώπιση των θεμάτων , που όταν συνδυάζεται με το ήθος , την γνώση , το κυρος και τους χαμηλούς τόνους , το αποτέλεσμα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι εξ αρχής το προσδοκώμενο .

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos