Η εξέλιξη του καιρού έως και τα τέλη Αυγούστου από τον Σάκη Αρναούτογλου (γράφημα)

Η εξέλιξη του καιρού έως και τα τέλη Αυγούστου από τον Σάκη Αρναούτογλου (γράφημα)

Την πρόβλεψη του για το υπόλοιπο διάστημα που απομένει μέχρι τέλος Αυγούστου έκανε, μέσω του facebook, o Σάκης Αρναούτογλου. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ3, τις επόμενες ημέρες θα ζεστάνει και πάλι αρκετά αλλά “συγκρατημένα” προς τα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε και κυρίως στην Πέμπτη στην ανατολική ηπειρωτική χώρα όπου ο πιθανός λίβας που

Την πρόβλεψη του για το υπόλοιπο διάστημα που απομένει μέχρι τέλος Αυγούστου έκανε, μέσω του facebook, o Σάκης Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ3, τις επόμενες ημέρες θα ζεστάνει και πάλι αρκετά αλλά “συγκρατημένα” προς τα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε και κυρίως στην Πέμπτη στην ανατολική ηπειρωτική χώρα όπου ο πιθανός λίβας που αναμένεται να επικρατήσει δεν αποκλείεται να εκτινάξει τον υδράργυρο τοπικά στους 37 βαθμούς Κελσίου και σε κλειστές πεδινές περιοχές στους 38-39 βαθμούς!

Όσον αφορά το Σαββατοκύριακο, η πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται να είναι σταδιακή. Δείτε την σχετική ανάρτηση.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΠηγήΠηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν