Η… δίδυμη επιτυχία των παιδιών του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη στις πανελλήνιες!

Η… δίδυμη επιτυχία των παιδιών του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη στις πανελλήνιες!

Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαϊτη έχουν κάθε λόγο να νιώθουν περήφανοι για τα δίδυμα παιδιά τους, καθώς η Αλίκη και ο Αλέξανδρος πέρασαν με επιτυχία από τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Την αποκάλυψη της επιτυχίας τους έκανε, μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram η Έλενα Ακρίτα που θέλησε να συγχαρεί τα παιδιά

Ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαϊτη έχουν κάθε λόγο να νιώθουν περήφανοι για τα δίδυμα παιδιά τους, καθώς η Αλίκη και ο Αλέξανδρος πέρασαν με επιτυχία από τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Την αποκάλυψη της επιτυχίας τους έκανε, μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram η Έλενα Ακρίτα που θέλησε να συγχαρεί τα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαϊτη για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες.

«Συγχαρητήρια στα δύο παιδιά του Κώστα και της Νατάσας Καραμανλή που έδωσαν Πανελλήνιες και μπήκαν σε ελληνικά Πανεπιστήμια. Η Αλίκη στις Πολιτικές Επιστήμες και ο Αλέξανδρος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!» έγραψε στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτησηPost Views:
3

Πηγή
Πηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν