ΗΠΑ: Ο τυφώνας “Ida” κατέστρεψε τον “Στρατηγό Λη” των Dukes

ΗΠΑ: Ο τυφώνας “Ida” κατέστρεψε τον “Στρατηγό Λη” των Dukes

Την ώρα που ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς  κωμικής σειράς «The Dukes of Hazzard» John Schneider και η σύζυγός του βοηθούσαν τα θύματα της πλημμμύρας στο Τενεσί, ο τυφώνας Ida «χτύπησε» το σπίτι και το στούντιό του στη Λουιζιάνα. Το «χτύπημα» του τυφώνα ήταν δυνατό καθώς ένα δέντρο έπεσε πάνω στον «στρατηγο Lee» (Dodge Charger) με αποτέλεσμα


Την ώρα που ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς  κωμικής σειράς «The Dukes of Hazzard» John Schneider και η σύζυγός του βοηθούσαν τα θύματα της πλημμμύρας στο Τενεσίο τυφώνας Ida «χτύπησε» το σπίτι και το στούντιό του στη Λουιζιάνα. Το «χτύπημα» του τυφώνα ήταν δυνατό καθώς ένα δέντρο έπεσε πάνω στον «στρατηγο Lee» (Dodge Charger) με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Την ίδια ώρα ένα δεύτερο Dodge Charger που χρησιμοποιήθηκε ως «στρατηγός Lee» για τις ανάγκες της σειράς παρασύρθηκε από τους δυνατούς ανέμους και βρέθηκε πάνω στην οροφή του στούντιο του ηθοποιού.

Ο 61χρονος «Bo Duke», παρά το γεγονός ότι ο «στρατηγός» Lee καταστράφηκε ολοσχερώς βρήκε την ευκαιρία να αστειευτεί μέσα από το λογαριασμό του στα social media.

«Λοιπόν…Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο έχετε δύο επιλογές. Να κλάψετε και να γελάσετε. Εγώ επιλέγω να κάνω το δεύτερο. Λοιπόν. Ποια είναι η λεζάντα σας σε αυτή τη φωτογραφία; Παραθέτω τη δική μου: Χθες βράδυ η δεσποινίς Ida σταμάτησε να δει τον «στρατηγό Lee» στη δεσποινίδα Σίρλει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το TMZ o Schneider έχει στην κατοχή του πολλά μοντέλα του «Στρατηγού Lee». Στη δημοφιλή κωμωδία δράσης που προβλήθηκε στο αμερικανικό CBS από το 1979 έως και το 1985 το πορτοκαλί Dodge Charger έμεινε στην ιστορία για τις συναρπαστικές καταδιώξεις από την αστυνομία, τα μακρινά του άλματα., το πορτοκαλί του χρώμα καθώς και για τον αριθμό 01 στις πόρτες του οι οποίες ήταν κλειδωμένες πάντα.

Πήρε το όνομά του από τον στρατηγό Robert Lee ο οποίος ήταν  αρχηγός των δυνάμεων του Νότου στον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο και καταγόταν από τη Βιρτζίνια.

The Dukes of Hazzard 1979 - 1985 Opening and Closing Theme

 

Πηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν