Ηλεκτροκίνηση: Διαθέσιμες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Ηλεκτροκίνηση: Διαθέσιμες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτροκίνηση, απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν κάτοχοι ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, αλλά και το σύνολο των σχετικών πρωτοβουλιών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, βρίσκονται πλέον διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου. Συγκεκριμένα, στη διεύθυνση https://www.yme.gr/metafores/ilektrokinisi, μπορούν οι πολίτες να βρουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα, που αφορούν

20c0683_011

Πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτροκίνηση, απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν κάτοχοι ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, αλλά και το σύνολο των σχετικών πρωτοβουλιών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, βρίσκονται πλέον διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Συγκεκριμένα, στη διεύθυνση https://www.yme.gr/metafores/ilektrokinisi, μπορούν οι πολίτες να βρουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα, που αφορούν στην ηλεκτροκίνηση, όπως η απόδοση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, η ασφάλεια των ηλεκτρικών οχημάτων και η διαχείριση της ενέργειας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχουν, επίσης, διαθέσιμες πληροφορίες για τα προγράμματα που «τρέχει» το Υπουργείο Υποδομών, δηλαδή:

· Το Κινούμαι Ηλεκτρικά 2,

· τα Πράσινα Ταξί,

· το e-Αστυπάλαια και

· το Φορτίζω Παντού.

Το υλικό θα εμπλουτίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου τόνισε: «Πλέον οι πολίτες έχουν στη διάθεσή τους ένα ακόμα εργαλείο. Πρόκειται για μια αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης από την οποία οι πολίτες μπορούν να λάβουν σημαντικές πληροφορίες για ζητήματα που αφορούν στην ηλεκτροκίνηση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos