ΗΕLMEPA: Μαζεύτηκαν 540 κιλά σκουπίδια σε εθελοντικό καθαρισμό παραλίας

ΗΕLMEPA: Μαζεύτηκαν 540 κιλά σκουπίδια σε εθελοντικό καθαρισμό παραλίας

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις εθελοντικού καθαρισμού των ακτών από την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος – HELMEPA. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, μετά από παρέμβαση καθαρισμού παραλίας στον Πόρο με τη συνεργασία της HELMEPA μαζί με κατοίκους του νησιού, και στήριξη από το Δήμο Πόρου, συλλέχθηκαν 540 κιλά απορριμμάτων – 170 κιλά από αυτά ανακυκλώσιμα. Όπως

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις εθελοντικού καθαρισμού των ακτών από την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος – HELMEPA. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, μετά από παρέμβαση καθαρισμού παραλίας στον Πόρο με τη συνεργασία της HELMEPA μαζί με κατοίκους του νησιού, και στήριξη από το Δήμο Πόρου, συλλέχθηκαν 540 κιλά απορριμμάτων – 170 κιλά από αυτά ανακυκλώσιμα.

Όπως αναφέρει η HELMEPA: «Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές/τριες και θερμές ευχαριστίες στην Environmental Protection Engineering S.A. για τα σκάφη μεταφοράς, την ΑΠ.ΑΝ.Α. ΑΕ για τη διαχείριση των απορριμμάτων και το Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδος για τη διάθεση ανακυκλώσιμων σάκων συλλογής.
Ο καθαρισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του InternationalCoastalCleanup της Ocean Conservancy που στην Ελλάδα συντονίζει η HELMEPA.
H μεγαλύτερη και πλέον αναγνωρισμένη εκστρατεία για την πρόληψη της ρύπανσης ακτών και θαλασσών με 16+ εκατομμύρια εθελοντές παγκοσμίως και 6K+ εθελοντές στην Ελλάδα
Συνεχίζουμε για περισσότερες καθαρές ακτές.
Μαζί μπορούμε να σώσουμε τις θάλασσες».

www.ertnews.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos