Ευρωεκλογές: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποπομπής Παπανώτα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ευρωεκλογές: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποπομπής Παπανώτα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτό είναι πλέον το ενδεχόμενο να βγει εκτός του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του. Η εκτελεστική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ,  θα αποφασίσει για το τι πρόκειται να γίνει με τον Δημήτρη Παπανώτα, μετά το σάλο που έχει προκληθεί από τις δηλώσεις του για

Ανοιχτό είναι πλέον το ενδεχόμενο να βγει εκτός του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του.

Η εκτελεστική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ,  θα αποφασίσει για το τι πρόκειται να γίνει με τον Δημήτρη Παπανώτα, μετά το σάλο που έχει προκληθεί από τις δηλώσεις του για τις γυναίκες.

Μπορεί ο ίδιος ο Δημήτρης Παπανωτας να απαντά πως πρόκειται για «κοπτοραπτική μίας δήλωσης», ωστόσο ο σάλος που έχει προκληθεί είναι τόσο μεγάλος, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο να βγει εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ…

Στην επίμαχη δήλωσή του ο Δημήτρης Παπανώτας, φέρεται να είπε: «Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην ΕΕ κανένα, εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή, αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της».

Νωρίτερα, η Σοφία Μπεκατώρου  είπε μεταξύ άλλων για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Ελπίζω ότι το κόμμα θα σταθεί όπως πρέπει. Να κάνει την κίνηση που πρέπει». Πρόσθεσε: «Είμαι ήδη σε επικοινωνία με το κόμμα και περιμένω να τοποθετηθούν για το θέμα».

 

Πηγή fantomas.gr

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos