Ευγενία Πασχαλίδη: Μας θυμάστε μόνο όταν θέλετε την ψήφο μας

Ευγενία Πασχαλίδη: Μας θυμάστε μόνο όταν θέλετε την ψήφο μας

  Στις χρόνιες παθογένειες του συνδικαλισμού στον χώρο των ΜΜΕ, στέκεται η Ευγενία Πασχαλίδη, με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media, στο περιθώριο των επικείμενων εκλογών της ΕΣΗΕΑ. Η καλή δημοσιογράφος, με μακρά διαδρομή αξιοπρέπειας στα μίντια,( π. διευθύντρια Ειδήσεων στην ΕΡΤ) σημειώνει χαρακτηριστικά τα εξής: «Αγαπητοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι σας το γράφω με

 

Στις χρόνιες παθογένειες του συνδικαλισμού στον χώρο των ΜΜΕ, στέκεται η Ευγενία Πασχαλίδη, με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media, στο περιθώριο των επικείμενων εκλογών της ΕΣΗΕΑ.

Η καλή δημοσιογράφος, με μακρά διαδρομή αξιοπρέπειας στα μίντια,( π. διευθύντρια Ειδήσεων στην ΕΡΤ) σημειώνει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Αγαπητοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι σας το γράφω με όλο τον σεβασμό και την αγάπη που σας έχω: θυμάστε μόνο όταν θέλετε την ψήφο μας και μετά είμαστε αόρατοι τόσο εμεις όσο και τα προβλήματά μας. Λυπάμαι πολύ που υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας και ακόμα περισσότερο που υποτιμάτε τον εαυτό σας και συμπεριφέρεστε σαν πολιτικοί. Είναι κρίμα γιατί ΜΑΖΙ θα μπορούσαμε να κάνουμε θαύματα τόσο για εμάς όσο και για την κοινωνία που μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ».

 

ΠΗΓΗ

https://ysterografa.gr/evgenia-paschalidi-mas-thymaste-mono-otan-thelete-tin-psifo-mas/

 

NewsRoom
AUTHOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos