Επιστήμονες εντόπισαν ψάρι “oreo” στον Ατλαντικό Ωκεανό (video)

Επιστήμονες εντόπισαν ψάρι “oreo” στον Ατλαντικό Ωκεανό (video)

Επιστήμονες της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) εντόπισαν ένα ψάρι, γνωστό με το παρατσούκλι «oreo» (όπως τα γνωστά μπισκότα), κατά τη διάρκεια μιας αποστολής με το τηλεκατευθυνόμενο όχημα (ROV) Deep Discoverer στις 25 Ιουλίου. Το False Boarfish (Neocyttus helgae) ανήκει σε μια ομάδα ψαριών βαθιάς θάλασσας της οικογένειας Oreostomatidae, που είναι γνωστά ως «oreos»

Επιστήμονες της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) εντόπισαν ένα ψάρι, γνωστό με το παρατσούκλι «oreo» (όπως τα γνωστά μπισκότα), κατά τη διάρκεια μιας αποστολής με το τηλεκατευθυνόμενο όχημα (ROV) Deep Discoverer στις 25 Ιουλίου.

Το False Boarfish (Neocyttus helgae) ανήκει σε μια ομάδα ψαριών βαθιάς θάλασσας της οικογένειας Oreostomatidae, που είναι γνωστά ως «oreos» ανέφερε η NOAA, η οποία έδωσε στη δημοσιότητα τα σχετικά πλάνα στις 14 Σεπτεμβρίου.

Αυτά τα ψάρια, κοινά στον Βόρειο Ατλαντικό, είναι γνωστό ότι τσιμπάνε και κόβουν μικρά ασπόνδυλα, τείνουν να κάνουν ελιγμούς και να κολυμπούν κοντά σε απότομες βραχώδεις επιφάνειες.

www.ertnews.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν