Επικίνδυνη αντεθνική γκάφα από το Πυροσβεστικό Σώμα

Επικίνδυνη αντεθνική γκάφα από το Πυροσβεστικό Σώμα

Όπως αποκαλύπτει το ιστολόγιο “Δικογραφίες” της έμπειρης δημοσιογράφου Μαίρης Μπενέα, μία πολύ επικίνδυνη αντεθνική γκάφα έγινε από το Πυροσβεστικό Σώμα.  Δείτε παρακάτω το σχετικό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ:   Απίστευτο. Επικίνδυνη αντεθνική… γκάφα πρώτου μεγέθους διέπραξε το Πυροσβεστικό Σώμα, στην έκδοση του ημερολογίου για το 2022 (φωτο 3). Όπως προκύπτει από την πρώτη εικόνα (φωτο 1), στη

Όπως αποκαλύπτει το ιστολόγιο “Δικογραφίες” της έμπειρης δημοσιογράφου Μαίρης Μπενέα, μία πολύ επικίνδυνη αντεθνική γκάφα έγινε από το Πυροσβεστικό Σώμα.

 Δείτε παρακάτω το σχετικό ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ:

 

Απίστευτο. Επικίνδυνη αντεθνική… γκάφα πρώτου μεγέθους διέπραξε το Πυροσβεστικό Σώμα, στην έκδοση του ημερολογίου για το 2022 (φωτο 3).

Όπως προκύπτει από την πρώτη εικόνα (φωτο 1), στη σελίδα με τους διεθνείς τηλεφωνικούς κωδικούς, τα Σκόπια δεν αναγράφονται ούτε καν με την ονομασία, που τους αποδόθηκε προ τριετίας, αλλά αναφέρονται ως “Μacedonia”!!!

To λάθος επεσήμανε το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών (ΠΑ.Σ.ΣΥ.Π), που εξέδωσε ανακοίνωση (φωτο 2), στην  οποία αναφέρει:

Θέμα: Επισήμανση σημαντικού λάθους στην έκδοση του φετινού ημερολογίου του Π.Σ

Με αφορμή την έκδοση ημερολογίου για το έτος 2022, από το Πυροσβεστικό Σώμα, διαπιστώσαμε ένα σημαντικό λάθος, που είμαστε σίγουροι ότι, έγινε εκ παραδρομής, Συγκεκριμένα στη σελίδα με τους διεθνείς τηλεφωνικούς κωδικούς, η εκ Βορά γειτονική μας χώρα, δεν αναγράφεται ούτε καν με την ονομασία, που της αποδόθηκε προ τριετίας, αλλά αναφέρεται ως “Macedonia”.

Επειδή πρόκειται για ευαίσθητο εθνικό θέμα, που μας αγγίζει όλους, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε, για την αποκατάσταση του ορθού όρου, καθώς επίσης και για την αποφυγή ανάλογων λαθών στο μέλλον”.

ΠΗΓΗ

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν