Επιδιώκει να αυξήσει την παρουσία παρατηρητών του ΟΑΣΕ στην Ουκρανία

Η γερμανική κυβέρνηση πιστεύει ότι ο αριθμός των διεθνών αξιωματούχων που παρακολουθούν τη σύγκρουση στην Ουκρανία πρέπει να αυξηθεί. Οι συνομιλίες με τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) συνεχίστηκαν με στόχο «να διατηρηθεί και να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη φάση», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών στο

Η γερμανική κυβέρνηση πιστεύει ότι ο αριθμός των διεθνών αξιωματούχων που παρακολουθούν τη σύγκρουση στην Ουκρανία πρέπει να αυξηθεί.

Οι συνομιλίες με τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) συνεχίστηκαν με στόχο «να διατηρηθεί και να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη φάση», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών στο Βερολίνο.

Σημείωσε ότι ορισμένες χώρες απέσυραν το προσωπικό από την Ουκρανία για λόγους ασφαλείας. Η Γερμανία δεν το έκανε αυτό», είπε ο Γερμανός αξιωματούχος.

Επίσης τόνισε ότι, στην τρέχουσα φάση της παραπληροφόρησης, των εσκεμμένων επιχειρήσεων και των προσπαθειών απάτης, το έργο των παρατηρητών για την αποτροπή της κλιμάκωσης ήταν ιδιαίτερα σημαντικό. 

ΠηγήATSH-DPA

Μετάφραση: Σταυρούλα Ευάγγελου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΠηγήΠηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν