Επεισόδια στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα – Χημικά από την Αστυνομία

Επεισόδια στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα – Χημικά από την Αστυνομία

Επεισόδια ξέσπασαν στο Σύνταγμα λίγο μετά τις 20.00 μ.μ. κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των αντιεμβολιαστών με την Αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων προκειμένου να τους απομακρύνει. Οι αντιεμβολιαστές πραγματοποιούν από νωρίς το απόγευμα  συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος αλλά και στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη . Οι περίπου 1.500 συγκεντρωμένοι διαδηλώνουν εναντίον του εμβολίου κατά

Επεισόδια ξέσπασαν στο Σύνταγμα λίγο μετά τις 20.00 μ.μ. κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των αντιεμβολιαστών με την Αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων προκειμένου να τους απομακρύνει.

Οι αντιεμβολιαστές πραγματοποιούν από νωρίς το απόγευμα  συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος αλλά και στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη . Οι περίπου 1.500 συγκεντρωμένοι διαδηλώνουν εναντίον του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, των μέτρων της κυβέρνησης και του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Με τις Ελληνικές σημαίες και τα πανό στα χέρια, οι διαδηλωτές  στο Σύνταγμα  φωνάζουν συνθήματα κατά του εμβολίου και των μέτρων που θέσπισε η κυβέρνηση ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες δεν τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Αντιεμβολιαστές Σύνταγμα (1)
Αντιεμβολιαστές Σύνταγμα (2)
Αντιεμβολιαστές Σύνταγμα (3)
Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.

Ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα είναι κλειστός από τις 18.00 το απόγευμα με εντολή της Αστυνομίας λόγω της συγκέντρωσης. Οι συρμοί θα περνούν από το Σύνταγμα, ωστόσο δεν θα πραγματοποιούν στάση.

5363429
5363432
5363440
5363427
5363442
5363395
5363417
5363419

Η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη 

Πάνω από 200 άτομα συγκεντρώθηκαν απόψε μπροστά από τον Λευκό Πύργο και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Πορεία κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στη Θεσσαλονίκη - GRTimes.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί συγκεντρωμένοι κρατάνε ελληνικές σημαίες ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιοι, διοργανωτής είναι ο “Ελληνικός λαός”.

“Δεν θέλουμε καμία υποχρεωτικότητα γι’ αυτό αγωνιζόμαστε στο δρόμο” φωνάζουν μεταξύ των συνθημάτων

Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολισμού στον Λευκό Πύργο

Δείτε τις φωτογραφίες του GRTimes από το σημείο:

αντιεμβολιαστες-λευκος-πυργος1
αντιεμβολιαστες-λευκος-πυργος3
αντιεμβολιαστες-λευκος-πυργος1
αντιεμβολιαστες-λευκος-πυργος3

 Πηγή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν