Εντοπίστηκε νεκρός ο ανταποκριτής της ΕΡΤ Νίκος Κάτσικας στην Αίγυπτο

Εντοπίστηκε νεκρός ο ανταποκριτής της ΕΡΤ Νίκος Κάτσικας στην Αίγυπτο

Νεκρός κάτω απο άγνωστες συνθήκες ο ανταποκριτής της ΕρΤ και του ΑΠΕ στην Αίγυπτο. Οι προξενικές αρχές και το υπουργείο εξωτερικών βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες Αιγυπτιακές αρχές. Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών “Ο Ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων στο Κάιρο Νικόλαος Κάτσικας βρέθηκε χθες νεκρός. Ο Νικόλαος Κάτσικας εργαζόταν ως ανταποκριτής του

Νεκρός κάτω απο άγνωστες συνθήκες ο ανταποκριτής της ΕρΤ και του ΑΠΕ στην Αίγυπτο. Οι προξενικές αρχές και το υπουργείο εξωτερικών βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες Αιγυπτιακές αρχές.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών

“Ο Ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων στο Κάιρο Νικόλαος Κάτσικας βρέθηκε χθες νεκρός.

Ο Νικόλαος Κάτσικας εργαζόταν ως ανταποκριτής του ΑΠΕ και συνεργαζόταν με την ΕΡΤ στο Κάιρο επί σειρά ετών με επαγγελματισμό και αίσθηση στο καθήκον.

Το Υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

Οι αρμόδιες Προξενικές μας αρχές βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες Αιγυπτιακές αρχές”, επισημαίνει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του.

Υ.Γ. Ο Νίκος Κάτσικας είχε γεννηθεί στις 7 Μαΐου 1966 και είχε καταγωγή από τον Πειραιά. Εργαζόταν ως ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο Κάιρο από τον Σεπτέμβριο του 2016 και στην ιστορική εφημερίδα «Φως» του Καΐρου από τη δεκαετία του 2000 (ανέλαβε και εξέδωσε 550 φύλλα από τα 700 περίπου που συνολικά μετράει η συγκεκριμένη έκδοση).

Πηγή fantomas.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν